Skip to main content

Rakennustyöntekijä

Rakennustyöntekijä

Haemme asiakasyrityksellemme RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Kokkolaan.

Työtehtäväsi koostuvat pääsääntöisesti betonin valu- ja asennustöistä sekä raudoittamisesta. Työ on fyysisesti haastavaa ja tässä hommassa tarvitset asennetta onnistuaksesi. Toisinaan työmaat voivat sijaita myös muualla Suomessa, joten toivomme että sinulla on mahdollisuutta satunnaisesti myös reissutyöhön.

Tämä on duuni, missä jyvät erotetaan akanoista ja työtahti on vähintäänkin kiivas. Tulet työskentelemään osana tiimiä, jonka toimintamalli on tarkkaan mietitty jokaista yksityiskohtaa myöten. Sinun ei tarvitse olla täysi ammattilainen, mutta sinulle annetaan mahdollisuus kehittyä sellaiseksi.

Toivomme hakijalta:
- alan koulutusta ja/tai työkokemusta
- kuvienlukutaitoa
- motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- hyvää fyysistä kuntoa
- halua työskennellä työturvallisuutta noudattaen

Työt alkavat nopealla aikataululla ja töitä on tarjolla alustavasti kesän yli, mutta mahdollisesti pidempään. Jos jollain osaamisalueella ei ammattitaito ole vahvimmillaan, riittää että sinulla on asennetta ja halua myös oppia uusia asioita. Motivaatio ja tekeminen painaa vaakakupissa eniten.

Jos tämä kuulostaa sinun paikaltasi, hae heti sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat Idalta puh. 050 430 0417

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja horecan suurimmat toimijat. Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Täytä profiilisi huolella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Rakennustyöntekijä

Kokkola
Kokopäiväinen

Julkaistu 08.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus