Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennustyöntekijä

Rakennustyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Seinäjoelle rakennustyöntekijöitä saneerauskohteisiin.

Jos olet rakennusalan ihminen ja viihdyt itsenäisesti tehtävässä työssä sekä vaihtuvissa työtehtävissä, tässä on sinun paikkasi.

Asiakkaamme on alalla pitkään toiminut, luotettava ja vakavarainen yritys jolle tyytyväinen tilaaja on tärkeässä roolissa. He kaipaavat nyt joukkoonsa motivoituneita sekä osaavia työntekijöitä. Tehtävässä pääset mukaan huippuun porukkaan ja saat vahvojen ammattilaisten tuen sekä mahdollisuuden näyttää oman osaamisesi.

Työtehtävät vaihtelevat laajasti, purkutöistä sisustustimpurin tehtäviin ja saat myös vapautta suunnitella omia työvaiheita kohteessa. Alan kokemus ja/tai koulutus ovat välttämättömiä tehtävässä menestyäksesi. Myös laatoitustaito on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Työkohteet sijaitseva Seinäjoen alueella, mutta paikoin töitä voi olla tarjolla myös lähempänä Vaasan aluetta. Tarvitset siis b-ajokortin sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin tehtävässä. Oma auto on myös tehtävässä välttämätön, mutta paikoin pääset liikkumaan myös asiakasyrityksen autoilla.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos kiinnostuit, hae paikkaa heti.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Rakennustyöntekijä

Seinäjoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus