Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennustyöntekijä Hämeenlinnaan

Rakennustyöntekijä Hämeenlinnaan

Haemme asiakkaallemme käsistään taitavaa rakennustyöntekijää eri kohteisiin Hämeenlinnan seudulla. Hyvällä asenteella ja oppimishalulla pääsee työssä pitkälle. Sinulla voi olla jo alan kokemusta, niin töiden kuin opintojen kautta, mutta asenne töitä kohden ratkaisee.

Me Boltilla tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, ja mukavat mahdollisuudet päästä erilaisille työmaille kartuttamaan työkokemustasi ja ammatillista osaamistasi.

Työtehtävät ovat monipuolisesti erilaisia rakentamisen tehtäviä, ja ne vaihtelevat aina työmaan mukaan. Omalla osaamisellasi voit osaltasi vaikuttaa työtehtäviisi. Et pelkää fyysistä työtä, ja sinulle muuttuvat olosuhteet eivät tuota ongelmia.

Rakennustyöntekijältä odotamme voimassa olevaa työturvakorttia. Muut työelämän kortit, kuten tuli-, tai sähkötyökortit katsotaan eduksi. Oma auto helpottaa työmaille kulkuasi. Olet reipas ja sinulta ei mene sormi suuhun perus käsityökalujen kanssa.

Töiden kesto vaihtelee eri työmaiden mukaan.
Jos tunnistit itsesi tästä, niin laita hakemusta pian tulemaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja täytämme paikan sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja
Salla Helminen
salla.helminen@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Rakennustyöntekijä Hämeenlinnaan

Hämeenlinna
Kokopäiväinen

Julkaistu 05.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus