Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennustyöntekijä Karstulaan

Etsimme asiakasyrityksellemme Karstulaan rakennustyöntekijöitä heinäkuussa alkavaan kohteeseen.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Teet töitä hyvällä tekemisen meiningillä. Rakennusalan koulutus tai aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on toivomus rakennustyöntekijöille. Työt alkavat heinäkuussa tai myöhemmin loppukesästä ja kestävät tehtävästä riippuen useamman viikon tai useamman kuukauden.

Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, säännöllisen palkanmaksun ja monipuolisia töitä, kun lähdet kauttamme töihin. Hae tehtävää nettisivujemme sihti.fi kautta tai soita Jyväskylän Sihdille Erjalle 040 7251340.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Erja Kokkonen, +358 407251340, erja.kokkonen@sihti.fi