Skip to main content

Rakennustyöntekijä PK-seudulle vakituiseen työhön

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy keskittyy rakennusalan ammattilaisiin. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä ja Porvoon keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin ja vakinaistamme parhaat.

Etsimme asiakkaallemme omatoimisia ja hyvän asenteen omaavia rakennustyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen. Työkohteet ovat uudis- ja saneeraustyömaita ympäri Pääkaupunkiseutua. Työtehtäväsi sisältävät mm. injektointi ja erilaisia korjaustöitä. Työssä pääsääntöisesti injektoidaan talojen rakenteita, eli massaa laitetaan puristimella tai ruiskulla onkaloihin.

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta rakennustöistä vähintään kahden vuoden ajan ja hyvää suomen kielen taitoa, koska työmaalla ohjeet tulevat puhelimen kautta suomeksi. Sinulla täytyy olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti, tulityökortti katsotaan eduksi. Sinun pitää oppia uudet asiat vaivatta ja olla vastuunkanto kykyä.

Toivosimme sinun olevan rakennusalan tuleva ammattilainen, jolla asenne on työntekoon kohdallaan. Injektoinnista ei tarvitse olla aikasempaa kokemusta, siihen koulutetaan. Poravasara ja rälläkkä taas täytyy olla täysin tuttuja työvälineitä. 

Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja kyydit saa firman kautta. Työtä tehdään ma-pe ja mahdollisuus ylitöihin on olemassa. Kesällä on aina kiire ja tehdään pitempiäkin päiviä, talvella taas tehdään rauhallisempaan tahtiin.

Aluksi olet neljä kuukautta ProMestan kautta asiakkaalla töissä, jona aikana asiakas kouluttaa sinua tehtäviin. Tämän jälkeen hyvät tekijät vakinaistuvat asiakkaalle.

Aloituspalkka määrittyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Jos olet hakemamme osaaja ja olet valmis töihin, täytäthän hakemuksen osoitteessa http://promesta.likeit.fi/apply/12310055
Lisätietoja arkisin klo 9-15: Veli-Pekka p. 0400 236 788 

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti