Skip to main content

Rakennustyöntekijä Tampereen alueelle

Rakennustyöntekijä Tampereen alueelle

Haemme yhteistyökumppanillemme motivoitunutta rakennustyöntekijää vaihtuviin saneeraus- ja uudiskohteisiin Tampereen alueelle.

Tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevat työkohteen mukaan. Työtehtäviin kuuluu mm. runko- ja betonirakentamista sekä purku-, sisustus- ja viimeistelytöitä. Kerro meille siis osaamisestasi, niin voimme tarjota juuri sinulle sopivaa tehtävää.

Hakijoilta odotamme rakennusalan koulutusta ja/tai vähintään parin vuoden työkokemusta alalta. Halukkuus ja into erilaisiin tehtäviin sekä valmius omaksua uusia työskentelytapoja ovat kuitenkin merkittävässä roolissa ja näillä ominaisuuksilla voi paikata vaadittua kokemusta.

Työturvallisuuskortin tulee olla voimassa. Ajokortti ja auto ovat vaihtuvien kohteiden vuoksi etu, mutta eivät välttämättömiä.

Arvioitu työn kesto 1-2 kuukautta, tämän jälkeen on mahdollisuus jatkaa muissa kohteissa.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Sara Saari, 050 406 5356, sara.saari@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Rakennustyöntekijä Tampereen alueelle

Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus