Skip to main content

Rakennustyöntekijä väliseinätöihin

Etsimme RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ VÄLISEINÄTÖIHIN asiakasyrityksellemme Kuopioon!

Työtehtäviisi kuuluu mm. väliseinien levytystyöt, villoitukset, sekä runkovaiheen työt uudiskohteessa. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työhön, joten toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työt alkavat heti ja kestävät loppuvuoteen saakka.

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Meitä Sihtiläisiä löytyy Kuopiosta jo melekonen määrä. Toivotamme sinut tervetulleeksi porukkaamme, jossa työskentelee tällä hetkellä rakennusmiehiä, sähköasentajia, LVI-asentajia ja suuri määrä muita ammattilaisia. Laita meidät töihin, niin me etsimme sinulle toiveidesi mukaisia urapolkuja.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet paikkamme osoitteessa www.sihti.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hämäläinen, heidi.hamalainen@sihti.fi

Rakennustyöntekijä väliseinätöihin

Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus