Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennustyöntekijöitä Rovaniemelle

Etsimme hyvällä asenteella ja tarkalla työotteella varustettuja RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin rakennusalan tehtäviin Rovaniemelle.

Työhösi rakennustyöntekijänä voi kuulua monenlaisia töitä niin uudis- kuin saneeraustyömaillakin. Päivät voivat kulua esimerkiksi runkotöiden, väliseinien rakentamisen, levytysten tai viimeistelytöiden parissa. Kerrothan hakemuksessa esimerkiksi, minkälaiset työvaiheet ovat jo entuudestaan tuttuja.

Edellytämme hakijoilta jo aiempaa rakennustyömaan kokemusta ja kykenet työskentelemään jo itsenäisesti sekä olet oma-aloitteinen. Työturvallisuuskortti tulee myös olla voimassa ja oma auto katsotaan eduksi. Hyvällä asenteella pärjäät varmasti työssäsi!

Laita hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta, niin jutellaan lisää. Haethan mahdollisimman pian, haastattelemme jo hakuaikana!

Lisätietoja:
Minja Murtomaa
050 444 4452

Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minja Murtomaa, minja.murtomaa@adecco.fi

Rakennustyöntekijöitä Rovaniemelle

Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus