Skip to main content

RAKENNUTTAJA- /PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Mahdollistamaan asiakkaillemme tuottavan työympäristön

Ketterään kiinteistösijoitusyhtiöön haetaan asiakaslähtöistä rakennuttajapäällikköä tilamuutos- ja peruskorjaushankkeiden johtotehtävään.

Tehtävässä johdat nimettyjen hankkeiden rakennuttamistehtäviäsekä vastaat kustannushallinnasta ja raportoinnista. 

Rakennuttajapäällikkönä vastaat hankkeiden resurssien kilpailutuksesta (projektinjohto, suunnittelijat ja erikoiskonsultit). Johdat hankkeiden suunnitteluvaihetta ja teet yhteistyötä rakennuttajakonsulttien kanssa kunkin hankkeen kustannuslaskennan ja budjetoinnin osalta. 

Työssäsi korostuu aktiivinen toimiminen Antiloopin asiakkaiden kanssa ja kiinteistöjen toimintaympäristöjen räätälöinti entistä toimivammiksiPäätöksilläsi vaikutat kiinteistöportfolion kannattavuuteen, niiden tuottoon ja siten koko yrityksen kannattavuuteen. Tästä syystä edellytämme sinulta erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja niin Antiloopin muun organisaation kuin asiakkaiden ja yhteistyötahojen kanssa. 

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä rakennushankkeiden johtamisen, budjetoinnin ja projektiaikataulujen hallinnan parista. Sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Projektinjohtovastuut vaativat henkilöjohtamista sekä resurssointitaitoja. Edellytämme sinulta relevanttia koulutustaustaa (rakennusalan insinööri, DI), sujuvaa englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen) sekä kiinteistöliiketoiminnan käsitteiden ymmärrys.  

Tehtävään valittaessasi pääset osaksi vauhdikasta ja ammattitaitoista työyhteisöä, joka puhaltaa yhteen hiileen. Olet osa Antiloopin Property Development and Project -tiimiä, jossa työskentelee neljä rautaista ammattilaista monipuolisten hankkeiden ja projektien parissa. Tehtävän haltija raportoi Associate Directorille (Construction). 

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin merkittävässä kiinteistöalan edelläkävijäyrityksessä. Antiloopilla pääset toimimaan jatkuvasti kehittyvällä alalla, moderneissa puitteissa. Tehtävä tarjoaa sinulle myös hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen omien kykyjesi mukaan. 

Hae rohkeasti tehtävään! Lisätietoja antaa Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen, puh. +358 50 531 4864 parhaiten tavoitettavissa 21.5., 24.5. ja 28.5.   

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.5.2021 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla  FI-16110. 

Antilooppi on tuottavien työympäristöjen luova mahdollistaja. Tarjoamme asiakkaillemme yksilölliset toimitilat, räätälöidyt palvelut ja rikastuttavan lähiympäristön. Antilooppi on pitkäaikainen ja vastuullinen kiinteistösijoittaja pääkaupunkiseudun toimistokiinteistömarkkinoilla. Antiloopin omistavat kaksi pohjoismaiden suurimpiin kuuluvaa eläkevakuutusyhtiötä, suomalainen Ilmarinen ja ruotsalainen AMF.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

RAKENNUTTAJA- /PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti