Skip to main content

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖ

Rakennuttamishankkeiden ja tiimin johtotehtäviin

Me teemme asiat yhdessä ja paremmin haastaen samalla koko toimialaa uudistumaan. Haemme nyt kehitysmyönteiseen ja palkittuun organisaatioomme asiakaslähtöistä rakennuttamisen osaajaa, joka nauttii vastuunkannosta ja vaativien hankkeiden johtamisesta.

Vastaat tehtävässä asiantuntijatiimin johtamisesta, tiimin taloudellisesta tuloksesta sekä asiakassuhteiden hoidosta ja kehittämisestä. Tuet osaltasi liiketoiminnan kasvua vastaamalla uusien hankkeiden/toimeksiantojen hankinnasta tarjousvaiheesta sopimuksiin asti. Verkostoidut mielelläsi alan keskeisten sidosryhmien kanssa ja toimit yrityksen ”käyntikorttina” vahvistaen asiantuntijabrändiäsi mm. ulkoisen kehitystoiminnan, luennoinnin ja muun näkyvyyden kautta.

Johdat varmalla otteella omia ja tiimin rakennushankkeita pitäen huolta organisoinnista, resursoinnista ja taloudellisista tavoitteista. Osallistut aktiivisesti tiimin toiminnan kehittämiseen tukien osaamisen kehittämistä ja toimimalla mentorina. Johtoryhmän jäsenenä olet vahvasti mukana yksikön strategiatyössä ja sen jalkauttamisessa. Raportoit tehtävässä Tampereen rakennuttamisen yksikön johtajalle.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (DI tai Insinööri, AMK) ja useamman vuoden kokemusta vastuullisista rakennuttamisen tehtävistä sekä näyttöjä suurten ja vaativien rakennushankkeiden onnistuneesta johtamisesta. Olet liiketoimintalähtöinen ja tuloshakuinen sekä alalla hyvin verkostoitunut osaaja. Hyvien ihmissuhdetaitojen ja esimiesvalmiuksien myötä johdat jou­kkojasi edestä omalla esimerkilläsi yhdessä tekemisen ja kannustamisen voimaan nojaten. Erityisesti toivomme sinulta paloa koko rakennusalan kehittämiseen sekä aiempia näyttöjä toiminnan kehittämisestä. Monipuolinen työkokemus, kuten mahdollinen aiempi tausta urakointi- ja/tai suunnittelutehtävistä katsotaan eduksi.

Arvostamme sinussa vahvaa asiakaslähtöisyyttä ja myyntihenkisyyttä. Tiedät, mistä hyvä asiakaskokemus muodostuu ja kykenet omalla toiminnallasi herättämään luottamusta sekä esiintymään vakuuttavasti. Tuot mukanasi liiketoiminnallisen osaamisen lisäksi myös näkemyksiä rakennusalan tulevaisuuden kehityssuunnista ja markkinoiden tarjoamista mahdollisuuksista.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja moniulotteisen tehtävänkuvan, jossa pääset vaikuttamaan yrityksemme liiketoiminnan kasvuun ja kehittymiseen. Pirkanmaan suurimmassa rakennuttamisen yksikössä pääset työskentelemään merkittävien hankkeiden ja asiakkuuksien parissa sekä kehittämään omaa ja tiimin jo ennalta korkeaa ammatillista osaamista, jota tuemme vahvasti. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan!

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-16281. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pian, kuitenkin viimeistään 22.8.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Santtu Rautiainen, Mercuri Urval, 044 500 6557 (tavoitettavissa 9.8.2021 alkaen).

A-Insinöörit on suomalainen rakentamisen suunnittelu- ja konsulttiyritys. Yhtiömme tunnetaan maailmanluokan osaamisesta, erinomaisesta asiakaskokemuksesta ja innovatiivisesta otteesta uusien yhteistyömallien ja kestävän ympäristön eteen. Yli 800 asiantuntijaamme 12 toimipaikassa tekevät töitä innostavissa rakennuttamisen, rakennesuunnittelun ja yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun hankkeissa - kotimaassa ja maailmalla.

Rakennuttamisen toimialallamme työskentelee 200 asiantuntijaa ympäri Suomea. Toimintamme perustuu jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen - näin varmistamme, että asiakkaamme saavat meiltä aina parasta palvelua hankkeittensa parhaaksi. Tarjoamme ison yhtiön edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon sekä reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin.

Käy tutustumassa meihin: https://www.ains.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖ

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti