Skip to main content

Rakennuttamisen projektipäällikkö

Me YH Kodeilla haluamme tarjota kodin hyvälle elämälle. Liity asiantuntevaan joukkoomme työskentelemään tärkeän missiomme eteen! 

YH Kodit on merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla ja rakennutamme vuosittain noin 500–1000 uutta asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Pääomistajinamme ovat eläkeyhtiöt ja säätiöt sekä pirkanmaalaiset ja varsinaissuomalaiset kaupungit ja kunnat. Omistamme lähes 8 000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa.

Olemme olleet mukana rakennuttamassa uusia koteja Tampereen ja Turun seuduille jo yli 40 vuoden ajan. Haluamme kehittää toimintaamme entistä vastuullisemmaksi ja nyt sinullakin on mahdollisuus jättää kädenjälkesi ja olla mukana rakennuttamassa asuntoja, jotka ovat turvallisia ja ympäristön huomioonottavia. 

Visiomme on olla asukkaidemme arvostama ja toimia esikuvana alalle. Toimintaamme ohjaavat arvot: välitän, ratkaisen, sitoudun. Tutustu meihin ja toimintaamme: www.yhkodit.fi 

Haemme Turkuun rakennuttamisen projektipäällikköä vastaamaan asuinrakentamisen uudistuotantohankkeista.

Osaamisalueeseesi kuuluvat rakennuttamishankkeiden hoitaminen ja läpivienti. Hankkeen ja oman kokemuksesikin mukaan toimit joko osana kohteen rakennuttamistiimiä tai hoidat itsenäisesti kaikki hankkeen rakennuttamis- ja valvontatehtävät hankesuunnittelusta takuuaikaan. Tehtävää ja vastuita voidaan muokata tehtävään valitun henkilön mukaan, joten voit olla kokenut hankkeiden vetäjä tai urasi alussa oleva rakennusalan ammattilainen. Sinulla tulee kuitenkin olla hyvät edellytykset projektien ja hankkeiden johtamiseen.  

Toivomme sinulta:  

  • Aikaisempaa kokemusta projektien tai hankkeiden johtamisesta 
  • Rakennusalan tuntemusta, rakentamisen tuotantotekninen hyvä tuntemus on ehdoton etu 
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta 
  • Aloitteellista, järjestelmällistä, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä toimintatyyliä 
  • Yhteistyöhalukkuutta ja asiakaslähtöisyyttä  

Tarjoamme sinulle:  

  • monipuoliset ja haastavat työtehtävät  
  • mukavat työkaverit sekä ammattitaitoisen ja ketterän työyhteisön, jossa arvostetaan uusia ratkaisuja ja annetaan tilaa niiden kehittämiselle 
  • sijainnin Turun ytimessä loistavien lounaspaikkojen ympäröimänä 
  • monipuoliset henkilöstöedut lounas- ja kulttuurieduista kattavaan työterveyteen  
  • vastuullisen työnantajan, joka huolehtii työntekijöistään ja huomioi laajasti toimintansa sosiaaliset, taloudelliset ja ekologiset vaikutukset   

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointi@yhkodit.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Turun aluepäällikkö Mikko Lipponen 010 227 3721. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rakennuttamisen projektipäällikkö

Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus