Skip to main content

Raskaan kaluston rengasasentaja Järvenpää

 

Oletko etsimämme tiimimme puuttuva rengasalan ammattilainen?

Haemme Järvenpään palvelupisteeseemme

RASKAAN KALUSTON RENGASASENTAJAA

Haemme ammattitaitoista raskaan kaluston rengasasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Järvenpäähän. Omaat kiinnostuksen alaan sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtäviisi kuuluu raskaan kaluston rengasasennukset  ja teet tarvittaessa myös henkilö- ja pakettiautojen rengasasennuksia.

Osallistut omalta osaltasi myös palvelupisteen kehittämiseen ja prosessien läpivientiin konseptimme vaatimalla tavalla.

Hakijalta toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, työtä pelkäämätöntä asennetta, joustavuutta sekä kokemusta raskaan kaluston rengasasennuksista. Kokemus henkilö- ja pakettiautojen rengasasennuksista sekä autohuollosta katsotaan eduksi. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja oppimishaluinen, mutta myös reilu tiimipelaaja.

Suomen Euromaster Oy tarjoaa näköalapaikan rengaspalveluiden ja autohuollon parissa alan ammattilaisille ja sellaiseksi haluavalle. Kattava verkostomme ympäri Suomen ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen sekä oman halun ja mielenkiinnon mukaan omissa työtehtävissä kehittymisen sekä mahdollisuuden yrityksen sisällä kasvaa vaativampiin tehtäviin. Tule mukaan osaksi ammattilaisten joukkoa!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 23.1.2022 mennessä.

Lisätietoja antaa palvelupisteen päällikkö Mauri Laurila puh. 050 5491 719 tai mauri.laurila@euromaster.com

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.

Raskaan kaluston rengasasentaja Järvenpää

Järvenpää
Kokopäiväinen

Julkaistu 21.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus