Skip to main content

Raskaskoneasentaja

Haemme Binderholz Nordic Oy:lle raskaskoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Lieksaan.

YRITYKSESTÄ

Massiivipuutuotteiden ja innovatiivisten rakennusratkaisujen markkinajohtaja Euroopassa. Yli 60 vuotta sitten Binderholz-perheyhtiö oli vielä pieni sahalaitos ja tänä päivänä se on alan johtavia eurooppalaisia toimijoita, jolla on käytössään uusin teknologia ja valmistusmenetelmät ja innovaattorin maine markkinoilla. Tuotteita viedään koko maailmaan.

Binderholz valmistaa tarkoin harkittuja ratkaisuja massiivipuusta kahdessatoista toimipaikassa. Vastuullinen suhtautuminen tähän ihmeelliseen raaka-aineeseen ja ympäristöön takaa laadukkaat massiivipuutuotteet ja biopolttoaineet.

TYÖTEHTÄVÄ

Raskaskoneasentajana tehtäviisi kuuluvat raskaan ajoneuvokaluston huolto-, korjaus- ja kunnossapitotyöt. Työskentelykohteina ovat pääosin trukkikalusto. Kyseessä on päivätyö. Työpäivät sijoittuvat sekä Lieksan että Nurmeksen kohteisiin.

Hakijana voit olla ajoneuvoasentajaksi hiljattain valmistunut tai sinulla on muu soveltuva koulutustausta ja mahdollisesti jo kokemusta raskaskoneasentajan huolto- ja korjaustöistä. Sinulla on vähintään perustason tuntemus ajoneuvojen sähkötekniikasta ja hydrauliikasta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa sekä ammattiylpeyttä omasta tekemisestään. Arvostamme ennen kaikkea uteliasta asennetta ja oppimishalua, sillä tehtävä tarjoaa varmasti uutta opittavaa. Työskentelyyn vaaditaan suomenkielentaitoa.

Tarjoamme sinulle yhteisöllisen ja motivoituneen työyhteisön, sekä työkavereiden vahvan tuen. Tehtäviisi saat kattavan perehdytyksen. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan, palkkapyyntö

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Rekrytointia hoitaa Barona.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 21.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: mervi.leinonen@barona.fi, 050 599 9580

Binderholz Nordic Oy

Vielä nykyäänkin Binder-perhe tukee binderholzin tuotenimeä. Jokaisen työntekijän visio, innovatiivinen voima, rohkeus ja poikkeuksellinen sitoutuminen tekevät binderholzista luotettavan täyden palvelun toimittajan puualalla. 1950-luvulla Franz Binder Senior muutti intohimonsa puuhun ammatiksi. Binder-perhe on ilmentänyt tätä intohimoa kolmen sukupolven ajan. Tirolissa Fügenissä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi binderholzilla on 28 muuta toimipaikkaa. Noin 5 000 työntekijää viidellä Itävaltalaisella, viidellä Saksalaisella, neljällätoista Brittiläisellä, yhdellä Latvialaisella, kahdella Suomalaisella ja kahdella Yhdysvaltalaisella tehtaalla jakaa intohimonsa puuhun.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Raskaskoneasentaja

Binderholz Nordic Oy
81700 Lieksa
Joensuu
88900 Kuhmo
Kajaani
Kuopio
75530 Nurmes
Lappeenranta
Mikkeli
80710 Kontiolahti
83900 Juuka
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Akaa
Sandvik Mining and Construction Oy
Tampere
Sandvik Mining and Construction Oy
Turku
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Kaarina
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti