Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Raskaskoneasentaja

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen raskaskoneasentajaa Helsinkiin.

Raskaskoneasentajana tehtäviisi kuuluvat kevyen ja raskaan ajoneuvokaluston huolto-, korjaus- ja kunnossapitotyöt. Työtä tehdään yhdessä vuorossa joustavien työaikojen kera.

Hakijana voit olla ajoneuvoasentajaksi hiljattain valmistunut tai sinulla on muu soveltuva koulutustausta ja mahdollisesti jo kokemusta ajoneuvokaluston huolto- ja korjaustöistä. Sinulla on vähintään perustason tuntemus ajoneuvojen sähkötekniikasta ja hydrauliikasta. Etunasi haussa toimii voimassa oleva C-ajokortti.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa. Arvostamme ennen kaikkea uteliasta asennetta ja oppimishalua, sillä tehtävä tulee takuulla tarjoamaan uutta opittavaa.

Tarjoamme sinulle yhteisöllisen ja motivoituneen työyhteisön, sekä työkavereiden vahvan tuen. Alussa saat monipuolisiin tehtäviisi kattavan perehdytyksen. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen.

Lisätiedot & hakeminen

Työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko kuulla enemmän? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela, puh. 050 464 8494 / markus.korpela@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 25.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: markus.korpela@barona.fi, 0504648493

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Raskaskoneasentaja

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja