Skip to main content

Raskaskoneasentaja Binderholz Nordic Oy:lle

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen raskaskoneasentajaa Lieksan ja Nurmeksen alueen kohteisiin.

YRITYKSESTÄ

Massiivipuutuotteiden ja innovatiivisten rakennusratkaisujen markkinajohtaja Euroopassa. Yli 60 vuotta sitten Binderholz-perheyhtiö oli vielä pieni sahalaitos ja tänä päivänä se on alan johtavia eurooppalaisia toimijoita, jolla on käytössään uusin teknologia ja valmistusmenetelmät ja innovaattorin maine markkinoilla. Tuotteita viedään koko maailmaan.

Binderholz valmistaa tarkoin harkittuja ratkaisuja massiivipuusta kahdessatoista toimipaikassa. Vastuullinen suhtautuminen tähän ihmeelliseen raaka-aineeseen ja ympäristöön takaa laadukkaat massiivipuutuotteet ja biopolttoaineet.

TYÖTEHTÄVÄ

Raskaskoneasentajana tehtäviisi kuuluvat raskaan ajoneuvokaluston huolto-, korjaus- ja kunnossapitotyöt. Työskentelykohteina ovat pääosin trukkikalusto. Kyseessä on päivätyö. Työpäivät sijoittuvat sekä Lieksan että Nurmeksen kohteisiin.

Hakijana voit olla ajoneuvoasentajaksi hiljattain valmistunut tai sinulla on muu soveltuva koulutustausta ja mahdollisesti jo kokemusta raskaskoneasentajan huolto- ja korjaustöistä. Sinulla on vähintään perustason tuntemus ajoneuvojen sähkötekniikasta ja hydrauliikasta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa sekä ammattiylpeyttä omasta tekemisestään. Arvostamme ennen kaikkea uteliasta asennetta ja oppimishalua, sillä tehtävä tarjoaa varmasti uutta opittavaa.

Tarjoamme sinulle yhteisöllisen ja motivoituneen työyhteisön, sekä työkavereiden vahvan tuen. Tehtäviisi saat kattavan perehdytyksen. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Palkkaus: Mekaanisen metsäteollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työsuhte alkaa sovitusti määräaikaisena työsuhteena Baronan kautta, mutta etsinnässä on pitkäaikainen tekijä.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Timo Vainikainen, 0500 378 580, timo.vainikainen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 31.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: timo.vainikainen@barona.fi, 0500378580

Binderholz Nordic Oy

Vuonna 1957 Franz Binder vanhempi perusti nykyisen, itsenäisen Binderholzin perheyrityksen pienenä yhden kehäsahan sahalaitoksena Tirolin Fügeniin.
Tällä hetkellä sen yhteensä kaksitoista toimipistettä Itävallassa, Saksassa ja Suomessa työllistää noin 2 750 työntekijää ja tuottaa nykyaikaisia massiivipuutuotteita sekä korkealaatuisia biopolttoaineita. Samalla se tarjoaa erilaisia monipuolisia työtehtäviä ja uramahdollisuuksia teollisen puunjalostuksen parissa. Binderholz-konserni on kasvanut yhdeksi Euroopan suurimmista massiivipuuta tuottavista yrityksistä. Suhtaudumme kestävyysperiaatteella niin meille keskeisen puuraaka-aineen työstämiseen ja jalostamiseen kuin suhteessamme nykyisiin ja tuleviin työntekijöihimmekin.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Raskaskoneasentaja Binderholz Nordic Oy:lle

Binderholz Nordic Oy
81700 Lieksa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja