Skip to main content

Ratahankkeiden projekti-insinöörejä/-valvojia

Saammeko sinut joukkoomme uutena projekti-insinöörinä? Toivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon ja toivomme sinun tuovan mukanasi infra-alan osaamista sekä innostusta kehittyä ja kehittää.

Lähetä hakemuksesi linkistä "Apply".

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa. Rambollaisena toimit kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi sen perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa Infraprojektinjohdon -osaajien joukkoon
Uutena projekti-insinöörinä olet osa 180 hengen infraprojektinjohdon tiimiä. Toimimme useissa erilaisissa infrahankkeissa. Tilaajia ovat mm. Väylävirasto, kaupungit ja kunnat sekä useat yksityisen sektorin toimijat. Työmme on pääsääntöisesti tiimityötä, mutta osin myös hyvin itsenäistä. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu ystävällisyys, yhdessä tekeminen ja toisten auttaminen ja sparraaminen yhteisten projektien ja asiakkaan hyväksi.

Tehtävän sisältöä voidaan muokata oma erityisosaamisalasi huomioiden. Sijaintipaikkakuntasi suhteen olemme myös hyvin joustavia, voit valita toimistomme Turun seudulla, Pirkanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla, Oulussa tai Kainuussa.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

toimit projektipäällikön apuna erilaisten selvitysten, päätösten ja raporttien laatimisessa
sidosryhmätoimintaan ja viestintään osallistuminen
rakentamisen ja suunnittelun hankintojen valmistelu ja tarvittaessa valvojana ja turvallisuuskoordinaattorina toimiminen

Tekniikan alan ammattilaiset äänestivät Rambollin sijalle 6 Universumin ihannetyönantajalistalla 2021 ja olimme ykkönen suunnittelu- ja konsultointialan yritysten joukossa. Rakennamme ihmislähtöistä työilmapiiriä, jossa työnteko joustaa elämäntilanteen mukaan. Teemme töitä sen eteen, että jokainen rambollainen kokisi voivansa olla oma itsensä meillä.

Etene kohti tavoitteitasi
Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Avoimen tehtävän osalta arvostamme ja odotamme sinulta:

koulutukseltasi olet infra-alan teknikko tai insinööri
sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus alalta
projektiluontoinen työskentely sopii sinulle ja osaat ottaa vastuuta kokonaisuuksista
oma-aloitteisuutta, kehityshalua ja hyviä vuorovaikutustaitoja
hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
eduksi katsomme Väyläviraston järjestelmien käyttökokemuksen
Sinulla on B-ajokortti ja käytössäsi oma auto

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 16 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Kuinka hakea tehtävään
Jätä hakemuksesi "Apply" linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.8.2022.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään

Lounais-Suomi: Otto Kaarto puh. +358 44 493 2048

Pirkanmaa: Sari Koskinen puh. +358 40 519 7852

Pohjanmaa: Tommi Tervo puh. +358 40 712 9435

Pohjois-Suomi & Kainuu: Oskari Antinmaa puh. +358 40 641 8772

WWW-osoite: https://fi.ramboll.com
Yhteystiedot: N/A
Työpaikan osoite: Kauppakatu 13, 87100 KAJAANI
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.08.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 01.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11498719

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ratahankkeiden projekti-insinöörejä/-valvojia

Ramboll Finland Oy
Kajaani
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.07.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti