Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ratapihatyönohjaaja

Ratapihatyönohjaajia, Eteläinen alue

Kiinnostaako vastuullinen tehtävä rautatielogistiikan maailmassa? Onko sinulla kokemusta suunnittelu-, ohjaus- ja esimiestehtävistä? Kiinnostaako ratapihojen toiminnan ohjaus, työnjohto ja työn resursointi? 

Etsimme ratapihatyönohjaajia VR Transpointin rautatielogistiikan uuteen keskitettyyn Eteläisen alueen ratapihaohjaukseen Helsinkiin. 

Ratapihatyönohjaajana toimit oman työvuorosi aikana työnjohdollisena esimiehenä ratapihatyöntekijöillemme. Tehtävässä vastaat ratapihan toiminnan ohjauksesta sekä ratapihatyön suunnittelusta ja resursoinnista kuluvan ja seuraavan työvuoron osalta.

Tehtävässä pääset pureutumaan sekä ratapihan päivittäiseen toimintaan, että toiminnan kehittämiseen. Toiminnan analysointi ja mittarointi ovatkin tärkeä osa tehtävää. Lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaiden kuin sisäisten sidosryhmien kanssa ja mahdolliset poikkeamatilanteet hoidat asiakaslähtöisellä asenteella.

Sinulla on loistavat edellytykset tehtävään, jos

  • Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä sekä kuljetusalan suunnittelu- tai ohjaustehtävistä. 
  • Olet työskennellyt asiakasrajapinnassa.
  • Osaat hyödyntää tietoteknisiä ratkaisuja ja työkaluja, analysoida tietoa sekä kehittää toimintaa. 
  • Omaat erinomaiset sosiaaliset taidot ja asiakaslähtöisen asenteen.
  • Viet tehtäviäsi innostuneesti ja määrätietoisesti eteenpäin. 
  • Löydät nopeasti oleelliset asiat monimutkaisista kokonaisuuksista ja hahmotat ratkaisujen taloudelliset vaikutukset. Uskallat tehdä päätöksiä myös paineen alla.
  • Sinulla on valmiudet työskennellä vuorotyössä ja myös viikonloppuisin.
  • Pystyt tekemään tarvittaessa työmatkoja.
  • Sinulla on kokemusta rautateiden tavaraliikenteestä.

Lisäksi katsomme eduksi AMK -tasoisen, tehtävään soveltuva koulutuksen.

Miksi töihin VR Transpointille?

Olemme kiinnostuneita aina, kun hyviä osaajia on liikkeellä. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työtehtävän muuttuvassa liiketoimintaympäristössä sekä mukavat työkaverit. Työnantajana VR Transpoint tarjoaa vastuullisen tehtävän lisäksi muun muassa kilpailukykyisen palkan, monipuoliset mahdollisuudet matkailuun kotimaassa, liikunta- ja kulttuurituen ja kattavan työterveyshuollon. 

VR Transpointilla teemme työtä, jolla on keskeinen merkitys suomalaisessa yhteiskunnassa. Pidämme teollisuuden pyörät pyörimässä. Joukkueemme koostuu sekä kokeneista että nuorista osaajista, joiden päämääränä on aina työtehtävästä riippumatta palveluumme tyytyväinen asiakas.

Yhdessä tekemällä kohti onnistumisia – lähde mukaan matkaan

Jos tämä mahdollisuus kuulostaa seuraavalta askeleeltasi, haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää. Jätäthän hakemuksesi 4.7.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan loppua. Tehtävän on tarkoitus alkaa syyskuussa.

Mikäli haluat kuulla lisää tehtävän sisällöstä, otathan yhteyttä aluepäällikkö Jani Kangasjärvelään, p. 040 862 6669, jani.kangasjarvela@vrtranspoint.fi tai ryhmäesimies Niko Saariseen p.040 862 5763, niko.saarinen@vr.fi

VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja – raiteilla ja renkailla. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita teollisuuden tarpeisiin. VR Transpoint on osa VR Groupia, sen kasvava ja kehittyvä logistiikan ammattilainen.

Ratapihatyönohjaaja

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 05.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus