Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ratapihatyöntekijä

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Raidekalustot ovat isoja investointeja, joista on pidettävä huolta ja joita on pystyttävä modernisoimaan koko niiden elinkaaren ajan. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on turvallisesti liikennöitävässä kunnossa. Meillä on töissä noin 1000 huippuammattilaista raidekaluston kunnossapidon työntekijää erilaisin taustoin.   

Nyt haemme vakituiseen työsuhteeseen Vaununtarkastajia Helsingin varikolle junakalustopalveluiden kaukoliikenteen palvelut yksikköön. Varikolla huolletaan ja korjataan rautatiekalustoa ja niiden komponentteja, sekä toteutetaan kaukoliikennekaluston vaihtotöitä ja jarrujentestauksia sekä liikennöintitarkastuksia. 

Tuleviin tehtäviisi kuuluvat mm. rautatiekaluston jarrujentestaukset, liikennöintitarkastukset, kaluston liikennekelpoisuuden arvioinnit sekä 1500V-kytentätehtävät.

Odotamme/Toivomme sinulta että olet vähintään 18-vuotias, vastuuntuntoinen ja yhteistyökykyinen, sinulla on erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito sekä ylioppilastutkinto tai soveltuva ammatillinen perustutkinto (esimerkiksi tekniseltä alalta) Aikaisempi työkokemus raidekaluston parissa työskentelystä luetaan eduksi.  Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon ja oikeaa asennetta. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti, ja kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.  Työ edellyttää valmiutta epäsäännölliseen 3-vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle osaavien ja mukavien työkavereiden tuen, sekä mahdollisuuden kehittää osaamista kokemuksen karttuessa. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut.

Lue lisää meistä työnantajana >>

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Kimmo Wellenius puhelimitse 040 862 1708 tai sähköpostitse Kimmo.Wellenius@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 31.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ole nopea. 

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.


Ratapihatyöntekijä

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Ylöjärvi
Poolia Suomi Oy
Vantaa
Barona Rakennus
Hämeenlinna