Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ratatyöntekijä

Etsimme RATATYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme rata-alueen rakennustyömaalle Mikkeliin!

Työtehtäviisi kuuluu osaamisesi mukaan esimerkiksi radan kunnossapito ja parannustyöt, kuten pölkkyjen vaihto, kantotyöt ja raivaukset. Sinulla voi olla pohjalla työkokemusta esim. rakentamisesta, ratatöistä, maanrakentamisesta, mekaanisesta kunnossapidosta tai sähkötöistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tähän työhön edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia ja ratatyöturvakorttia, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Oma-aloitteisuuden ja hyvän asenteen lisäksi katsomme eduksi kyvyn työskennellä niin ryhmässä kuin itsenäisestikin.

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.
Job Board
Sihti;Oikotie;MOL

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hämäläinen, heidi.hamalainen@sihti.fi