Skip to main content

Ratatyöntekijä

Ratatyöntekijä

Haemme asiakkaallemme RATATYÖNTEKIJÖITÄ vaihtuviin kohteisiin Kokkolan lähialueelle.

Monipuolisiin ratatyöntekijän työtehtäviin kuuluvat mm. raivaustyöt, heinikon niittoa, pienimuotoiset korjaustyöt sekä erilaiset kanto- ja purkutyöt sekä muut asiakkaan osoittamat työtehtävät.

Etsimämme henkilöt omaavat mahdollisesti jo aikaisempaa työkokemusta rautateillä työskentelystä, ovat varustettuja maalaisjärjellä sekä hallitsevat erilaisten työkalujen käytön. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kuntoa, omatoimisuutta, oikeaa asennetta työntekoa kohtaan sekä valmiutta työskennellä kaikissa Suomen sääolosuhteissa. Arvostamme RTV-pätevyyttä sekä valmiutta tehdä tarvittaessa vuorotyötä, pitkääkin päivää tai viikonloppuja. Työkohteet sijaitsevat ympäri Keski- ja Pohjois-Pohjanmaata, joten työn liikkuvuuden kannalta ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Työssä vaaditaan
- työturvallisuuskorttia
- tieturvakorttia
- rataturvakorttia

Jos jokin kortti uupuu, autamme mielellämme kortin hankinnassa.

Jos Sinua kiinnostaa vaihteleva ja monipuolinen työ, huikeassa porukassa ja vaihtuvassa työympäristössä, hae paikkaa heti ja työllisty Bolt Worksille!

Haku päättyy: 28.2.2022

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Avainsanat: Rataverkko, Putkitus ja kaapelinveto

Ratatyöntekijä

Bolt.Works Oy
Kokkola
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Ylivieska
Bolt.Works Oy
Pietarsaari
Bolt.Works Oy
Kemi
Bolt.Works Oy
Oulu
Bolt.Works Oy
Kokkola