Skip to main content

Liity vakavaraisen ja kasvuhakuisen ICT-palveluyhtiön asiantuntijajoukkueeseen! Haemme rautaista osaajaa tietoliikenne-, tietoverkko- ja tietoturvaratkaisujen tuotekehitykseen, ylläpitoon ja arkkitehtuurimäärittelyyn. Ratkaisuarkkitehtinä tuotat myynti- ja toimitusprosessissa tukea ja lisäarvoa runkoverkkojen kehitykseen ja palvelujen suunnitteluun sekä uusille että nykyisille asiakkuuksillemme. Asemapaikkasi on sovittavissa esim. Turkuun, Poriin tai Raumalle ja halutessasi voit tehdä työtäsi osin myös etätyönä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme erityisesti vahvaa kokemusta Nokian runkolaitteista sekä teknisesti vaativien runkoverkkojen ja yritysratkaisujen kehittämisestä, myynnistä sekä projekti- ja tuotehallinnasta. Omaat rohkeutta toimia sekä datan syövereissä rungon reitityksissä, että kykyä toimia myös asiakasrajapinnassa esittäen teknisten ratkaisujen tuottamat lisäarvot asiakkaille selkokielellä ja vakuuttavasti. Tunnistat tulevaisuuden tietoverkkoihin liittyvät tarpeet ja haluat pysyä ajan tasalla kehityksessä.

Kykenet tarvittaessa kantamaan vetovastuun kehitys- ja toimitusprojektista ja toimimaan tärkeänä linkkinä useammassakin projektissa samaan aikaan. Toimit tehtävässäsi osana tiimiä, mutta osaat etsiä ja soveltaa uutta teknistä tietoa myös täysin itsenäisesti. Ymmärrät ja osaat rakentaa sekä kuvata teknisistä ratkaisuista muodostuvan palvelukokonaisuuden, joka voidaan toimittaa asiakkaalle vakioituna prosessina.

Edellytämme sinulta myös vahvaa ymmärrystä IP-verkotuksesta sekä MPLS-runkoverkon toimintaperiaatteista ja palveluista. Osaat myös ratkoa tai rajata erilaisia ongelmatilanteita. Ymmärrät ja tunnistat tietoverkkojen keskeiset haavoittuvuudet ja tiedät, miten niiltä suojaudutaan. 

Miksi hakisit meille?

VSP:ssä sinua odottaa lähes 450 kollegaa monella eri paikkakunnalla. Olemme yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista sekä kasvava IT- ja tietoliikennepalvelujen toimittaja Länsi-Suomessa. Palvelemme valtakunnallisesti monen eri toimialan yrityksiä, ja moni asiakkaistamme lukeutuu oman alansa tunnetuimpiin brändeihin Suomessa. Vakka-Suomessa ja Satakunnassa palvelemme myös kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme tehokkaat valokuituliittymät ja kattavat kaapeli-TV-palvelut. Olemme vakavarainen, täysin kotimainen palveluyhtiö, joka on toiminut jo vuodesta 1896 alkaen.

Asiakkaidemme arvostuksen olemme ansainneet ihmisläheisellä ja luotettavalla palvelulla. Missiomme on tehdä asiakkaidemme arjesta sujuvaa ja auttaa yrityksiä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Kilpailukykyisen palkan ja erittäin mukavien työkaverien lisäksi tarjoamme sinulle mm. puhelinedun, tehokkaan nettiliittymän kotiisi, joustavuutta työaikajärjestelyissä, kattavan työterveyshuollon, sekä loistavat mahdollisuudet ammatillisen osaamisen edelleen kehittämiseen.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 19.10.2022 mennessä. Mikäli tehtävä kiinnostaa, kannattaa olla nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa tiistaisin ja torstaisin klo 15-16 liiketoimintajohtaja Pasi Vyyryläinen, puh. 0400 388 882. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ratkaisuarkkitehti

VSP
Turku
Pori
Rauma
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Muu / neuvoteltavissa

Julkaistu 23.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti