Skip to main content

Liity vakavaraisen ja kasvuhakuisen ICT-palveluyhtiön asiantuntijajoukkueeseen! Haemme nyt rautaista osaajaa tietoliikenne-, tietoverkko- ja tietoturvaratkaisujen tuotekehitykseen, ylläpitoon ja arkkitehtuurimäärittelyyn.

Ratkaisuarkkitehtinä tuotat myynti- ja toimitusprosessissa tukea ja lisäarvoa runkoverkkojemme kehitykseen ja palvelujen suunnitteluun sekä uusille että nykyisille asiakkuuksille. Asemapaikkasi on sovittavissa esim. Turkuun, Poriin tai Raumalle ja halutessasi voit tehdä työtäsi osin myös etätyönä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme vahvaa kokemusta teknisesti vaativien runkoverkkojen ja yritysratkaisujen kehittämisestä, myynnistä sekä projekti- ja tuotehallinnasta. Omaat rohkeutta toimia sekä datan syövereissä rungon reitityksissä, että kykyä toimia myös asiakasrajapinnassa esittäen teknisten ratkaisujen tuottamat lisäarvot asiakkaille selkokielellä ja vakuuttavasti. Tunnistat tulevaisuuden tietoverkkoihin liittyvät tarpeet ja haluat pysyä ajan tasalla kehityksessä.

Kykenet tarvittaessa kantamaan vetovastuun koko kehitys- ja toimitusprojektista ja toimimaan tärkeänä linkkinä useammassakin projektissa samaan aikaan. Toimit tehtävässäsi osana tiimiä, mutta osaat etsiä ja soveltaa uutta teknistä tietoa myös täysin itsenäisesti. Ymmärrät ja osaat rakentaa sekä kuvata teknisistä ratkaisuista muodostuvan palvelukokonaisuuden, joka voidaan toimittaa asiakkaalle vakioituna prosessina.

Edellytämme sinulta vahvaa ymmärrystä IP-verkotuksesta (BGP-, OSPF- tai ISIS-reititysprotokollat) sekä MPLS-runkoverkon toimintaperiaatteista ja palveluista. Osaat myös ratkoa tai rajata ongelmatilanteita, jotka johtuvat laitevalmistajan tai palomuuritoimittajan ratkaisuista (SSL, IPSec, korkea käytettävyys ja tuotantoalustan virtualisoinnit). Ymmärrät ja tunnistat tietoverkkojen keskeiset haavoittuvuudet ja tiedät, miten niiltä suojaudutaan. Edellytämme kokemuksen lisäksi tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Miksi hakisit meille?

VSP:ssä sinua odottaa yli 400 osaavaa kollegaa monella eri paikkakunnalla. Olemme yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista sekä kasvava IT- ja tietoliikennepalvelujen toimittaja Länsi-Suomessa. Palvelemme valtakunnallisesti monen eri toimialan yrityksiä, ja moni asiakkaistamme lukeutuu oman alansa tunnetuimpiin brändeihin Suomessa. Vakka-Suomessa ja Satakunnassa palvelemme myös kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme tehokkaat valokuituliittymät ja kattavat kaapeli-TV-palvelut.

Olemme vakavarainen, täysin kotimainen palveluyhtiö, joka on toiminut jo vuodesta 1896 alkaen. Asiakkaidemme arvostuksen olemme ansainneet ihmisläheisellä ja luotettavalla palvelulla. Missiomme on tehdä asiakkaidemme arjesta sujuvaa ja auttaa yrityksiä menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Kilpailukykyisen palkan ja erittäin mukavien työkaverien lisäksi tarjoamme sinulle puhelinedun, tehokkaan nettiliittymän kotiisi, joustavuutta työaikajärjestelyissä, kattavan työterveyshuollon, liikuntaetuja sekä mahdollisuudet ammatillisen osaamisen edelleen kehittämiseen.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 15.12.2021 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa tiistaisin ja torstaisin klo 15-16 liiketoimintajohtaja Pasi Vyyryläinen, puh. 0400 388 882. 

Ratkaisuarkkitehti

VSP
Turku
Rauma
Pori
Kokopäiväinen
5 - 10 vuotta
Muu / neuvoteltavissa

Julkaistu 26.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus