Skip to main content

Ratkaisuarkkitehti / Tech Lead

Haemme

Ratkaisuarkkitehtiä / Tech Leadiä

Tehtävässä toimit tech leadinä ja arkkitehtinä. Toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaiden, liiketoiminnan, kehittäjien ja Digian muiden arkkitehtien kanssa. Tämä on uusi positio ja pääset vaikuttamaan toimenkuvaasi.

Tässä roolissa pääset ratkomaan asiakkaidemme ongelmia ja luomaan heille merkityksellisiä liiketoimintahyötyjä tuovia ratkaisuja. Toimit tehtävässä myynnin tukena ja osallistut roolissa myyntimahdollisuuksien kvalifointiin ja ratkaisujen esittelyyn ja demoamiseen liiketoimintahyötylähtöisesti

Toimit tiimin tech leadina ja sparraat kehittäjien kanssa ratkaisuiden suunnittelussa sekä tuet tiimiä ongelmanratkaisutilanteissa. Olet mukana arkkitehtuurisuunnittelussa, määrittelyissä ja osallistut myös jonkin verran ratkaisujen koodaamiseen. Tutustut aina ensimmäisenä uusiin julkaisuihin ja seuraat aktiivisesti ekosysteemissä myös kumppaneiden ratkaisujen kehittymistä sekä kilpailutilannetta ratkaisujen osalta.

Vahvoilla olet kun:

  • Sinulla on vahva kokemus Java-ohjelmointikielestä ja sen yleisimmistä frameworkeista.
  • Sinulle uusimpien pilviteknologioiden hyödyntäminen käytännön tasolla on tuttua
  • Pystyt yksinkertaistamaan ja kuvaamaan monimutkaisia ratkaisuja ymmärrettävästi ja pystyt keskustelemaan sujuvasti ei-teknisten henkilöiden kanssa
  • Omaksut nopeasti asiakkaan toimialan ja tuotteet sekä sovellat siihen olemassa olevia ratkaisuja

Miksi Digian Data Driven Solutions?

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä. Meillä pääset osaksi paitsi Data Driven Solutions yksikköä, myös koko Digian laajaa osaajajoukkoa pilvipalveluista ja tietoturva-asiantuntijoista vahvoihin liiketoiminnan osaajiin. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme!

Digiana olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Data Driven Solutions yksikkömme taas on kasvava 80 henkilön ammattitaitoinen, ystävällinen ja huumorintajuinen porukka. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit kuten esimerkiksi Pasi ja Hannu. Tekemisestämme ja projekteistamme löydät paljon lisää tietoa täältä.

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Jatkossa työskentelet toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäellä (Digian pääkonttori) / Tampereen toimistolla (Finlaysonin alue), asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää myös Instagramissa @digiaonline.

Tästä eteenpäin?

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Kerro meille osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva meille. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme - älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita hakemusta meille päin.

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä Tommi Kenttämies, puh.  050 383 4173 keskiviikkona 1.12 klo 15-16 tai tiistaina 7.12 klo 14-15  Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Ratkaisuarkkitehti / Tech Lead

Helsinki
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus