Skip to main content

Ratkaisumyyjä finanssialalle

Perustamme uuden tiimin Mandatumin henkilöasiakasmyynnin yksikköön, joten tulet olemaan yksi kulmakivistä uuden toiminnon perustamisessa ja toimintamallien lanseerauksessa. Uusi tiimisi tähtää aktiiviseen kohtaamiseen henkilö- ja yritysasiakkaidemme kanssa. 

Sinun roolisi

Tässä tehtävässä fokus on vahvasti henkilövakuutusten uus- ja lisämyynnissä nykyisille asiakkaillemme sekä uusien asiakkaiden hankkimisessa. Tarjoat asiantuntemustasi ja Mandatumin ratkaisuja erilaisiin henkilövakuutusten sopimuksiin liittyen. Työtä tehdään lähtökohtaisesti puhelimitse sekä etäkohtaamisten kautta. Teet läheistä yhteistyötä yhtiömme sijoitusasiantuntijoiden, varainhoitajien ja yritysmyyjien sekä muiden sidosryhmien kanssa

Päivittäinen työsi koostuu seuraavista tehtävistä:

  • Nykyisten vakuutusasiakkaiden tarpeiden kartoitus ja lisä-/ristiinmyynti
  • Uusien potentiaalisten vakuutusasiakkaiden hankkiminen aktiivisella soittotyöllä
  • Talon sisäisten vakuutusliidien hoitaminen

Onnistumisen edellytykset

Tehtävässä onnistuminen vaatii ennen kaikkea voitontahtoa ja paloa menestyä myynnillisessä roolissa sekä korkeaa työmoraalia. Olet sosiaalinen, palvelualtis ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Tunnistat itsesi mandatumlaiseksi, kun työskentelyotteeltasi olet aktiivinen, saat onnistumisen tunteita tavoitteellisesta myyntityöstä ja asiakkaan tyytyväisyys on sinulle erittäin tärkeä arvo. Olet aidosti kiinnostunut henkilöasiakkaidemme varautumisesta ja vaurastumisesta. Toivomme myös, että tiimihengen luominen on sinulle merkityksellistä.

Sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntityöstä sekä mielellään soveltuvan alan korkeakoulututkinto (esim. kaupallinen). Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomen kieltä, muu kielitaito erityisesti ruotsin kieli, katsotaan eduksi. Positiivisuus ja aktiivisuus siivittävät tiesi tehtävässä menestymiseen.

Sinulle tarjoamme

  • tilaisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu kahtena vuonna peräkkäin Suomen parhaaksi työpaikaksi (2020 ja 2021) Great Place to Work -tutkimuksen suurten organisaatioiden sarjassa. Vuonna 2022 Mandatum ansaitsi Siqni-henkilöstökyselyyn perustuvan Future Workplaces -sertifikaatin tutkitusti kovatasoisesta työntekijäkokemuksesta.
  • positiivisen, motivoituneen ja ammattimaisen työyhteisön sekä kannustavat ja rennot tiimikaverit.
  • työtilat moderneissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä joustavan hybridityön mallin.
  • suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut, joihin lukeutuvat muun muassa lounasetu, liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu sekä laaja valikoima sidosryhmiemme tarjoamia etuja.

Myyntineuvottelijan tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä saat myyntipäällikkö Tuomas Kyllöseltä 0509114119 13.7 ja 20.7 klo 13-15.

Hae tehtävään pian, mutta viimeistään sunnuntaina 7.8.2022. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi. Käsittelemme jatkuvasti hakemuksia ja kutsumme hakijoita videohaastatteluun jo hakuaikana

Tutustu Mandatumin Henkilöasiakas- ja digimyynnistä vastaavan johtajan Tuomas Simosen uratarinaan myyntineuvottelijasta johtajaksi urasivuillamme.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ratkaisumyyjä finanssialalle

Helsinki
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti