Skip to main content

Ratkaisumyyjä Oomi Oy:lle

Sinä myynnin energinen osaaja! Haetko itsellesi paikkaa kehittyvän organisaation uuden palvelun myynnin etulinjassa? Kannattaa jatkaa lukemista, tässä voi olla paikkasi!

Ratkaisumyyjän tehtävässäsi pääset vastaamaan uuden palvelun myymisestä olemassa oleville kuin uusillekin asiakkaille. Pyrit löytämään ratkaisuja, jotka parhaiten vastaavat asiakkaidesi tarpeisiin. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi puhelimitse, neuvottelut asiakkaiden kanssa ja tarjousten tekeminen sekä asiakassuhteiden ylläpito.

Hakemallamme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Etsimme vuorovaikutustaitoista ja tuloshakuista myynnin osaajaa, joka kykenee itsenäiseen myyntityöhön. Nautit uusien ihmisten kohtaamisista sekä siitä, että saat auttaa asiakkaitasi omien edustamiesi palveluidesi avulla. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen hallintaa ja koulutustaustasi tukee tehtävässä menestymistäsi.

Tehtävässä pärjää aktiivinen myynnin lainalaisuudet tunteva henkilö, joka haluaa oppia jatkuvasti ja tekee töitä rohkeasti menestyksensä eteen. Oomin 50 hengen porukka on Vantaalla, Porissa, Lahdessa ja Oulussa. Työskentelypaikkasi on ihannetapauksessa Pori, mutta voi olla jokin muu näistä etätyön ohella. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan myyntitiimiin, jossa on iloinen, avoin ja rento tekemisen meininki. Oomilla luodaan uudenlaista sähkömyyntiyhtiötä, joka erottuu kilpailijoistaan ylivoimaisella asiakaskokemuksella. Saat hienon mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvaa yhdeksi energia-alan huipputekijäksi.

Kiinnostuitko? Rekrytointia viedään eteenpäin jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ohessa olevan "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta.

Hae paikkaa viimeistään 17.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: ari.pulkkinen@barona.fi, 040 9229220

Oomi Oy

Oomi Oy tarjoaa sähkönmyyntiä, aurinkosähköpalveluita ja sähköisen liikenteen palveluita yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Olemme Suomen kolmanneksi suurin sähkönmyyntiyhtiö ja palvelemme noin 400 000 asiakasta. Meillä on vahva kasvustrategia ja osana tätä strategiaa haluamme tarjota asiakkaillemme arkea helpottavia tuotteita ja palveluita. Me oomilaiset arvostamme halpoja hintoja, selkeitä palveluja sekä ihmisläheistä asiakaspalvelua. Palvelemme valtakunnallisesti, mutta paikalliset juuremme säilyttäen. Voimavarojamme vahvan asiakaspohjan lisäksi ovat perustajayritysten lähes sadan vuoden kokemus suomalaisesta energiakentästä sekä vahvat, paikalliset juuret ja asiakastuntemus ympäri Suomen.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta – myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Ratkaisumyyjä Oomi Oy:lle

Oomi Oy
Pori
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus