Skip to main content

Rautakaupan myyjä

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsimme asiakkaallemme RAUTAKAUPAN MYYJÄÄ Kuopioon! 

Etsimämme henkilö on iloinen persoona, jolta löytyy asiakaslähtöinen palveluasenne. Työtehtäviisi kuuluu kaikki rautakaupan myyntityöt (mm. työvälineet, remontointiratkaisut, materiaalit), hyllytys, kassatyöskentely sekä asiakkaiden palveleminen. Tuotetietoa ei välttämättä tarvitse olla, mutta se lasketaan eduksi! Uskallat lähestyä asiakasta ja olet reipas, rempseä myyntitykki. Eduksi on kaikki asiakaspalvelu- ja/tai kaupan alan kokemus. Edellytämme 18-vuoden ikää.

Työhön saat kattavan perehdytyksen, joten älä epäröi hakea hennommallakaan kokemuksella! Asenne ja halu oppia ratkaisevat. 

Tarjolla on täydet tunnit, ja töiden kesto pitkälle kesän yli. Toivomme, että pystyt työskentelemään kaikkina liikkeen aukioloaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä, hae pian! 

Hae tästä: http://selekta.likeit.fi/apply/47562155

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-15 Jenni 050 592 7480. 

TARJOAMME
– Luotettava ja hyvä työnantaja

– Mahdollisuus vakinaistua
– Mahdollisuus työskennellä monipuolisesti alan johtavissa yrityksissä
– Laajennetun työterveyshuollon
– Mahdollisuuden ura- ja palkkakehitykseen

SELEKTALLA ARVOSTAMME
– Luotettavuutta – tehdään mitä sovitaan
– Työturvallisuutta – arvostamme työntekijöitä, joille työturvallisuus on tärkeää
– Asennetta – teet aina parhaasi 

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti