Skip to main content

Ravintola-alan kolmen päivän keittiövalmennus KÖKSÄTIIMI

Haluatko balettiaskelien sijasta heilutella palettia? Sinustako puuttuva palanen Köksätiimiin? Tsekkaa uusi keittiön pikakoulutus ja hyppää piisin lämpöön!

Jos etsit töitä opiskeluiden tai toisen työn oheen ja olet aina halunnut työskennellä keittiössä ja oppia uutta, tätä vaihtoehtoa ei kannata jättää kokeilematta!

Mitä tarkoittaa, kun mesu pyytää sinua naputtamaan ellit? Haluatko päästä misaamaan anttia, maustamaan se timpalla ja keittelemään makkosessa zuppaa? Tule hankkimaan tärkeitä taitoja keittiöhommista!

No mikä se Köksätiimi sitten on?

Käytännönläheinen kolmen päivän valmennus, jossa opit kuumimmat kikat misaamisesta ja renssaamisesta, tunnistat raaka-aineet ja keittiön työvälineet, kuulet mitä tarkoittaa rysä ja milloin tarvitaan ruuhkalapio. Opit ymmärtämään eri tehtävien merkityksen ja pääset harjoittelemaan niitä käytännön harjoitusten kautta. Tämän lyhyen, mutta napakan valmennuksen jälkeen sinulla on alalla tarvittavat perustaidot, joiden siivittämänä pystyt aloittamaan keittiössä työskentelyn.

Köksätiimi järjestetään Rovaniemellä 7.-9.11.2022

Mitä Köksätiimin jälkeen?

Onneksi olkoon, uusi keittiöurasi on juuri käynnistynyt! Voit päästä käyttämään ramboa, täyttämään värmärin ja tohottomaan bruleetä. Tiskissä peset pakkeja ja kiluja ja joskus jopa Markun jämät.

Työskentely on pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppupainotteista, eli tämä sopii mainiosti opiskeluiden tai toisen työn oheen. Me tarjoamme töitä erilaisista paikoista, esimerkiksi hotelliravintolan keittiöstä ja pikaruokaravintoloista. Kun aloitat työt, aloitat kölvinä, eli avustavista tehtävistä, mutta reippaalla ja innostuneella asenteella pystyt osaamisen karttuessa etenemään haastavampiin tehtäviin.

Entä sitten kuuluisa pitkä lista meidän odotuksistamme sinua kohtaan?

• Sinulla on iloinen ja reipas asenne ja ennen kaikkea olet HYVÄ TYYPPI.

• Haluat oppia ja olet valmis haastamaan itseäsi uusien tehtävien parissa.

• Pystyt sitoutumaan kolmen päivän valmennukseen 7.-9.11.2022, sekä työskentelemään kaudella myös ilta- ja viikonloppupainotteisesti.

Ja se olikin sitten siinä!

Tämä työ ei vaadi aiempaa kokemusta, mutta jos ei sinulta hyggapassia vielä löydy, suosittelemme suorittamaan sen (hygieniapassin) nopealla aikataululla.

Jätäthän hakemuksesi siis heti linkin takaa löytyvällä hakulomakkeella (tai chatbotin kautta), jotta pääset aloittamaan uuden tapahtumarikkaan urasi!

Jos jokin jäi vielä arveluttamaan, olethan meihin yhteydessä!

Hae paikkaa viimeistään 06.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kirsi.karhu@barona.fi, 0447022010

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintola-alan kolmen päivän keittiövalmennus KÖKSÄTIIMI

Barona HoReCa Oy
Rovaniemi
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa Oy
Järvenpää
Barona HoReCa Oy
Tampere
Barona HoReCa Oy
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti