Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

RAVINTOLA-ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ

Etsimme Uudenmaan alueelle  

reippaita ja iloisia 
 
RAVINTOLA-ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ 
 
monenmoisiin keikkatöihin. Joten, jos olet hakemassa osa-aikaista, kokoaikaista, kesä- tai pidempijaksoista työtä, ota ihmeessä yhteyttä. Tehtävänkuvista tarjolla on ainakin: 

  • Vuoroesimies 
  • Baarityöntekijä
  • Tarjoilija (kassa, a la carte) 

Olet maanmainio työntekijä, jos sinulla on jonkin verran kokemusta ravintola- ja kahvila-alan työtehtävistä. Arvostamme myös sopivaa koulutuspohjaa. Viihdyt kiireisessä työympäristössä, pidät asiakaspalvelusta ja olet valmis työskentelemään vaihtelevissa vuoroissa. Työtä on tarjolla niin Helsingin niemellä kuin muuallakin pääkaupunkiseudulla. 

Olethan tiimityöntekijä, joka hoitaa hommansa nopeasti ja itseohjautuvasti. Tykkäät tietenkin jutella asiakkaiden kanssa suomeksi, muu kielitaito lasketaan eduksi. Arvostamme myös voimassa olevaa hygieniapassia ja anniskelupassia tai valmiutta sellaisten hankkimiseen.  

KIINNOSTUITKO? Haussa on nyt tekijöitä useampaan toimeen, joten lähetä reilusti meille tietoa itsestäsi palkkatoiveen kera. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Marttinen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5113, [email protected]

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi. 

 

 
 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

RAVINTOLA-ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ

Henkilöstöpalvelu Heimo
Mäntsälä
Raasepori
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti