Skip to main content

Primary tabs

Ravintola-apulaisia talvisesonkiin, Ruka-Kuusamo

Kuusamon Talonpöytä Oy/Ravintola Talonpöytä on monipuolinen lähialueen ruokaan, hyvään makuun ja tuoreuteen panostava lounas- ja pitopalveluyritys Kuusamossa. Yritys toimittaa päivittäin ruokaa myös koteihin, mökkeihin ja työpaikoille. Lue lisää: https://www.talonpoyta.fi/

Tulevasta talvikaudesta lähtien Kuusamon Talonpöytä löytyy myös upeasta talvikohteesta, pitkien laskettelurinteiden ja huikeiden harrastusmahdollisuuksien ääreltä Rukalta!

Etsimme Talonpöydälle uusiin kohteisiin reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä RAVINTOLA-APULAISIA talvikaudeksi 2021-2022 Rukalle!

Voit olla jo alalta kokemusta omaava, alan opiskelija tai vasta-alkaja - me perehdytämme sinut työtehtävään!

Ravintola-apulaisen työtehtävä on yksi ravintolan tärkeimmistä ravintolan toimivuudelle ja viihtyvyydelle; Tehtävä pitää sisällään tarpeen mukaan esimerkiksi ravintolan salin siisteyden ylläpitämistä, astiahuoltoa, keittiössä avustamista tai muita avustavia tehtäviä.

Edellytämme hakijalta oma-aloitteista työotetta, aitoa halua uuden oppimiseen ja reippautta ja iloisuutta ihmisten kohtaamiseen - mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta tehtävistä, me opetamme loput!

Tässä työssä on mahdollista työskennellä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti esimerkiksi toisen työn tai opintojen ohella. Työ alkaa marraskuussa ja kestää vähintään kevääseen 2022 saakka. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä. Asunto järjestyy työpaikan läheisyydestä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, jolloin käytössäsi on myös meidän Go Onilaisten henkilöstöedut, perehdytys työsuhteeseen ja hyödyllinen verkkokoulutus asiakaspalveluun!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onilta Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / [email protected]

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten valmistaudu elämäsi talveen, varmista paikkasi ja hae jo tänään! Täytä hakemuksesi huolellisesti osoitteessa www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi koulutus- ja työhistoriastasi. Haastattelun ensimmäinen vaihe toteutetaan videohaastattelulla, johon kutsutaan sähköpostitse.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintola-apulaisia talvisesonkiin, Ruka-Kuusamo

Jyväskylä
Rovaniemi
Kuusamo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti