Skip to main content

Primary tabs

Ravintolapäällikkö

BURGER KING® ei ole mikä tahansa hampurilaisravintola. BURGER KING® on työpaikka, jossa saat olla täysin oma itsesi ja kuten hampurilaisista, myös erilaisista työtehtävistä löytyy jokaiselle jotain. Ja mikä parasta, sinulla on mahdollisuus edetä urallasi!

Burger Kingillä uskotaan, että menestyksen salaisuus koostuu työntekijöistä: Be your way -filosofia näkyy toiminnassa joka päivä ja BURGER KING® -ravintoloihin haetaan rehellisiä, aitoja ja teeskentelemättömiä ihmisiä.

Pääset tekemään monipuolisesti eri työtehtäviä, oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta. Jokainen työntekijä pääsee näyttämään kykynsä, joten älä jätä tätä mahtavaa tilaisuutta käyttämättä!

Koska Burger King on osa Restel-ketjua, saat nauttia myös Restelin huikeista henkilöstöeduista.

Etsimme nyt Burger King Nihtisiltaan RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen  ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työllistyt tehtävässä vakituiseksi työntekijäksi Restel Oy:n kirjoille. Työ on vuorotyötä ravintolan aukioloaikojan mukaisesti. Ravintolapäällikkönä johdat ravintolan henkilökuntaa Restelin ja Burger Kingin -arvojen, strategian, konseptien ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Vastaat tulos-, tehokkuus- ja laatutavoitteiden toteutumisesta ja otat vastuun siitä, että ravintolan sääntöjä noudatetaan lakien, asetusten, työehtosopimuksen ja sovittujen ohjeiden mukaisesti. Omaat asiakaslähtöisen työskentelyotteen ja johdat henkilökuntaa tehokkaasti ymmärtäen pikaruokaravintoloiden toiminnasta.

Ravintolan esimiehenä sinulla tulee olla aito kiinnostus työyhteisösi hyvinvointia kohtaan ja osaat huomioida työntekijöidesi kehittymistä työssään. Ymmärrät myös vastuusi monen nuoren ensimmäisenä esimiehenä. Burger Kingin ravintolapäällikkö on positiivisesti jämäkkä ja häneltä ei puutu huumorintajua. Lisäksi omaat tilannetajua ja kykyä kohdata tiimin jäsenet yksilöinä.

Edellytämme sinulta aikaisempaa esimieskokemusta vuoropäällikön- tai ravintolapäällikön tehtävistä pikaruokaravintolasta. Haemme itseohjautuvaan työhön kykenevää ravintola-alan ammattilaista, jolta löytyy tiimihenkeä ja vastuunottokykyä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän isossa organisaatiossa, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet ja loistavat henkilöstöedut käytössäsi. Työt alkavat seitsemän viikon mittaisella koulutusjaksolla Burger King -koulutusravintoloissa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten olethan ripeä. Lisätietoja tarvittaessa antaa Marianne Manninen p. 020 779 8893, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti