Skip to main content

Ravintolapäällikkö&vuoropäällikkö Rami Visulahteen

Ramin konditoria on perheyritys kolmannessa polvessa ja kuuluu Hyvä konditoria -ketjuun. Jokainen ketjun yrityksistä on alueensa johtava konditoria-alan yritys. Ramin Konditoria on perustettu vuonna 1997, mutta perheen leipomotarina alkaa jo pohjanmaalta 1950 perustetusta Liedeksen leipomosta. Ramin löydät Mikkelistä, Kouvolasta ja Kuopiosta.

Ramin Konditoria avaa Mikkelin Visulahteen 5-tien varrelle Suomen herkullisimman taukopaikan!

Haemme uuteen avattavaan Rami Visulahteen vakituisiin työsuhteisiin Mikkeliin


Ravintolapäällikköä ja kahta vuoropäällikköä


Ravintolapäällikön tehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalvelusta vastaaminen, taukopaikan ravintolasalin puolen henkilökunnan ohjaus ja johtaminen, työvuorosuunnittelu sekä tilausten tekeminen. Työhön kuuluu myös ravintolahenkilökunnan kanssa osallistuminen suorittavaan työhön eli asiakaspalvelua, noutopöydästä huolehtimista, ruokien tarjoilua, astiahuoltoa, kassatyöskentelyä ja erikoiskahvien valmistusta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii henkilöstöjohtamistaitoja, innostuneisuutta sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Olet loistava tiimipelaaja, jolla on esihenkilökoulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

Vuoropäällikön tehtäviin kuuluu normaalien ravintolatyöntekijän työtehtävien lisäksi vastaaminen omassa työvuorossa henkilökunnan johtamisesta sekä toimipaikalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Vuoropäälliköt ja ravintolapäällikkö työskentelevät tiiviissä yhteistyössä.

Vuoropäälliköltä edellytetään hyvää kokonaisuuksien hallintaa, monipuolisia tiimityöskentelytaitoja sekä oikeudenmukaista esihenkilöasennetta.

Hakijoilla tulee olla hygienia- ja anniskelupassit sekä anniskeluvastaavan pätevyys.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn täysin uudessa taukopaikassa sekä pääsyn osaksi aktiivista ja huippua työporukkaa. Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia ja ne solmitaan suoraan Ramin Konditorian kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään tammi-helmikuussa 2022.

Mainitse hakemusta jättäessäsi kumpaa päällikkötehtävää haet. Lisätietoa tehtävistä antavat Go On Mikkelin HR-päällikkö Anna Orava puh. 044 585 9886 ja yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885.

Jos koet olevasi etsimämme innostava ja ammattitaitoinen ravintola-alan päällikkö, niin jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta 6.12.2021 mennessä!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti