Skip to main content

Ravintolatyöntekijä

Maisemahotelli Tallukka tarjoaa trendikkäät puitteet hyvinvointi-, matkailu- ja ravitsemuspalveluiden saralta. Asikkalan historia on tärkeä osa Tallukan kehitystä. Hotelli on avattu vuonna 1970 ja se sijaitsee keskeisellä näköalapaikalla kauniissa Vääksyssä. Hotellin nimen, Tallukan, juuret menevät kuitenkin aina 1850-luvulle asti, jolloin asikkalalaiset tallukkajalat kuljettivat höyrylaivan koneiston telakalle Vähä-Äiniöön. Tallukas tarkoittaa Hämeessä ja Satakunnassa erityisesti talvikäyttöön tarkoitettua kankaista jalkinetta.


Hotelliravintola Tallukka etsii

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ.

Tule osaksi ammattitaitoista tiimiä ravintola-alan tehtäviin näköalapaikalle kauniiseen Vääksyyn.

Tehtävässä pääset hoitamaan monipuolisesti eri ravintola-alan töitä. Pääasiassa tehtävä sisältää kassatyöskentelyä, anniskelua, siistimistä ja tarjoilua. Huolehdit myös ravintolan ja terassin yleisestä ilmeestä sekä asiakaspalvelun sujuvuudesta.

Etsimämme työntekijä on asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Hän on ripeä, itseohjautuva ja sopii 2-vuorotyöhön (ma-su välillä). Toivomme, että tuot mukanasi aurinkoista palveluasennetta työyhteisöön.

Edellytämme vähintään 18-vuoden ikää, anniskelu- ja hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle ravintoedun, kattavat hyvinvointipalvelut käyttöösi, mukavan työyhteisön tuen ja joustavasti sovittavissa olevat työajat, 0-37,5h/vko.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävässä on mahdollisuus vakinaistua. Liitäthän hakemukseen mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, 044 777 5115 [email protected]

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolatyöntekijä

Henkilöstöpalvelu Heimo
Päijät-Häme
17200 Asikkala
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti