Skip to main content

Ravintolatyöntekijä

Tartu herkulliseen tilaisuuteen!

Hesburger Forssa Keskusta Drive-In etsii nyt vuoropäällikköä / vuoropäällikkö harjoittelijaa osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Työtunteja on tarjolla 70-90 h/3 viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa. Työ on vuorotyötä. Työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin: aamuvuoroihin, iltavuoroihin ja viikonloppu vuoroihin.
 
Etsimme positiivista, oma-aloitteista ja haasteita pelkäämätöntä vuoropäällikköä/ vuoropäällikkö harjoittelijaa.

 Oma-aloitteisuus ja kyky reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ovat tärkeitä ominaisuuksia, jotta voit menestyä tässä työssä. Lisäksi omaat hyvän paineensietokyvyn. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja innostat omalla esimerkilläsi henkilökuntaa mukaan hyviin suorituksiin.

Vuoropäällikkönä toimit vuorosi esimiehenä ja johdat vuorosi toimintaa. Vastaat asiakaspalvelun sujumisesta, henkilöstön osaamisesta ja kehittämisestä sekä työturvallisuuden toteutumisesta vuoron aikana. Lisäksi huolehdit rahaliikenteestä, vuorosi tuloksellisuudesta sekä varastotoiminnoista.

Edellytämme hakijalta jo aikaisempaa kokemusta Hesburgerilla työskentelystä tai aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Hesburgerilla tehdään töitä hymyssä suin ja tiimissä - siksi odotamme hakijoilta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Halu oppia uutta sekä valmius palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti kuuluvat myös hakijan valttikortteihin.

Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Tarjoamme sinulle myös lukuisia henkilöstöetuja, kattavan työterveyshuollon, E-passin liikuntaedun sekä hyvistä suorituksista palkitsemme sinua Skandinavian Outdoorin upeilla tuotteilla.

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Ketjun ravintoloissa työskentelee noin 7900 henkilöä. Vuoden 2019 verollinen myynti Suomessa oli 236 miljoonaa euroa ja ulkomailla 111 miljoonaa euroa.

Tavoitteemme on olla alan paras työpaikka Suomessa. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää. Olemme suomalainen perheyritys. Koulutamme työntekijöitämme sekä omissa sisäisissä koulutuksissa että tutkintoihin johtavilla oppisopimuskoulutuksilla ja panostamme monin tavoin työhyvinvointiin.

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla!
Kiinnostuitko? Kurkista täällä heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin

WWW-osoite: http://www.hesburger.fi
Yhteystiedot: Ravintolapäällikkö Niina Kalliola
niina.kalliola@hesburger.fi
Työpaikan osoite: Kartanonkatu 11, 30100 FORSSA
Palkkaus: Matkailu-ja ravintola-alan TES
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.08.2021
Ilmoitus jätetty: 21.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Ravintolatyöntekijä

BlueBurger Oy
30300 Forssa
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 22.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus