Skip to main content

Ravintolatyöntekijä

Rax palvelee buffetilla ja KotiBox-noutomenulla. Buffetissa voi herkutella helposti ja vaivattomasti. Tarjolla on pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja, ruokaisa päivän keitto sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö! 

Etsimme osa-aikaista ravintolatyöntekijää Rax Isoon Omenaan!

Työtä on tarjolla ilta- ja viikonloppupainotteisesti noin 30h / 3vkoa. Työvuorot ajoittuvat arkisin klo 16-22.15 välille ja viikonloppuisin klo 11-22.15 välille, joten tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Rax on osa Restel-konsernia ja työllistyt suoraan vakituiseksi työntekijäksi Restel Oy:n kirjoille.

Työ sisältää pääasiassa kassa- ja keittiötyöskentelyä sekä yleistä ravintolan siisteydestä huolehtimista. Odotamme sinulta reipasta ja positiivista palveluasennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi alaan liittyvä työkokemus on hyödyksi tehtävään hakiessa.

  

 Edellytämme hakijoilta:

  • Positiivista ja reipasta palveluasennetta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Hygieniapassia (myös anniskelupassi eduksi)
  • Täysi-ikäisyyttä

Työt alkavat perehdytyksellä heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?  Jos nappasi, lähetäthän hakemuksesi meille ja kerro osaamisestasi tehtävään liittyen. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä mahdollisuuden kehittyä alalla isossa organisaatiossa. Saat käyttöösi Go Onin henkilöstöedut sekä säännöllisen työskentelyn kautta myös Restelin huikeat henkilöstöedut käyttöön.

Lisätietoja tarvittaessa antaa Marianne Manninen p. 050 574 7205.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolatyöntekijä

Uusimaa
Espoo
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti