Skip to main content

Ravintolatyöntekijä Joensuuhun

Rakastamme työtämme – luomme aitoja kohtaamisia ruuan äärellä, joka päivä.

Ravintolatyöntekijä

Hei, sinä ravintola-alan moniosaaja tai tuleva moniosaaja!

Etsimme sinua tiimeihimme Karelia ammattikorkeakoulun kampusten ravintoloihin vastaamaan vaihtelevasti lisäkesalaattien teosta, vitriinituotteiden valmistamisesta, kassatyöskentelystä tai astiahuollosta. Kaikkea sinun ei tarvitse heti hallita, opastamme lisää.

Etsimme kahta reipasta, oma-aloitteista ja iloista työntekijää ja asiakaspalvelijaa mukavaan joukkoomme.

Työ on vakituinen ja osa-aikainen vähintään 30 tuntia / viikko. Työ alkaa heti sopivien tekijöiden löydyttyä ja haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Miksi Compassilaiseksi?

Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia - näin varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

Compass Group työnantajana huolehtii henkilökunnan hyvinvoinnista, jotta kaikki voivat olla arjen sankareita. Olemme arvolähtöinen organisaatio, jolle työntekijöillä on todella merkitystä. Työntekijämme tekevät meistä paitsi merkittävän työnantajan, myös upean mahdollisuuden ruokapalvelualalla uraa suunnitteleville. Meillä ihmiset ovat tärkeitä - niin asiakkaat kuin työntekijätkin.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Sinulla on alan koulutus ja jo jonkin verran työkokemusta vastaavanlaisesta työstä sekä näyttöä ammattitaidostasi. Sinulla on hyvä asenne itsenäiseen työn tekemiseen monipuolisesti ja reipas työote. Haluat tarjota asiakkaillemme makuelämyksiä ja olet joustava ja luotettava työkaveri tiimillesi. Innostut asiakaspalvelusta ja osaat käyttää myös kassaa. Hygieniapassi on pakollinen.

Olisimmeko seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä

Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 31.10.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Sinikka Vierimaa puh. 044-7119641

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13000 henkilöä 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Ruoka on intohimomme – se tuo meidät yhteen.

Ravintolatyöntekijä Joensuuhun

Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus