Skip to main content

Ravintolatyöntekijä, Juvenes, Vaasa

Etsimme monipuoliseen työnkuvaan ravintolatyöntekijöitä Juveneksen lounasravintoloihin Vaasan Palosaaren kampusalueelle.

Ravintolatyöntekijänä vastaat yhdessä muun tiimin kanssa kampusalueen ravintoloiden päivittäisestä asiakaspalvelusta, jonka lisäksi tehtävän kuvaan kuuluu mm. kassatyöskentely ja astiahuolto. Asiakaspalvelu ja myynti ovat iso osa työtäsi ja hoidat sen luontaisella otteella. Tarvittaessa huolehdit myös kokous- ja tilaustarjoiluasiakkaista.

Työajat ovat pääasiallisesti päivävuoroja, mutta ilta- ja viikonlopputöiltä et kokonaan välty, sillä juhlapalvelut, tilaisuudet ja tapahtumat ovat osa toimenkuvaasi.

Menestyksen avaimet

Juveneksella arvostetaan ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Parhaat ammatilliset valmiudet tehtävään antaa ravintola-alan koulutus ja/tai kokemus alan töistä. Jos sinulla on tehokas ja asiakaslähtöinen työskentelytapa etkä hätkähdä yllättäviäkään tilanteita, saatat olla etsimämme puuttuva palanen. Olethan iloinen ja kannustava työkaveri.

Juvenes tarjoaa sinulle:

  • kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin, joka jakaa osaamistaan
  • mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaa ja omaa ammattitaitoasi
  • loistavat työnkiertomahdollisuudet
  • hyvät työvälineet ja edellytykset työnteolle
  • vaihtelevan ja antoisan työn, mahtavan työporukan ympäröimänä!

Juvenes on vakavarainen ja vastuullinen työnantaja ja meillä on yli 60 vuoden kokemus ravintola-alalta. Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta!

Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työsuhteita. Kerrothan hakemuksessasi, kumpi sopisi sinun tilanteeseesi paremmin vai oletko mahdollisesti kiinnostunut molemmista vaihtoehdoista. Aloitus viimeistään perjantaina 26.8. Paikat täytetään heti, kun hyvä tyyppi löytyy, eli ilmianna itsesi pian!

Lisätietoja Baronalta antaa arkisin klo 9-15 HR-koordinaattori Emma Impola (+358 44 491 4311 ).

Hae paikkaa viimeistään 21.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: emma.impola@barona.fi, 0444914311

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolatyöntekijä, Juvenes, Vaasa

Barona HoReCa
Vaasa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti