Skip to main content

Ravintolatyöntekijä Kampin Huippuun

Rakastamme työtämme – luomme aitoja kohtaamisia ruuan äärellä, joka päivä.

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ GOOGLEEN  JA KAMPIN HUIPPUUN

Tule tiimiimme työskentelemään ravintola Kampin Huippuun/Googlen ravintolaan osoitteeseen Mannerheimintie 12 B ja Annankatu 32 A

Ravintolassa valmistamme asiakkaillemme työpäivän lomaan maistuvat ruokailut. Hoidamme asiakkaillemme myös kokoustarjoilut. Päivittäinen työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti arkisin 7-15 välille.

Googlen toimiston hoitaminen on itsenäinen ja luova tehtävä, huolehdit, että asiakkailla on aamiaista ja välipalatuotteita saatavilla ja keksit heille mukavia pieniä yllätyksiä ja huolehdit heidän hyvinvoinnistaan.

Muuna työaikana olet osa Kampin Huipun pientä mutta kivaa tiimiä ja osallistut kaikkiin ravintolan työtehtäviin, mahdollisesti myös muissa toimipaikoissa.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian.

Miksi Compassilaiseksi?

Tule mukavana tiimiimme. Pääset tekemään monipuolisesti eri työtehtäviä ja sinulla on mahdollisuus myös oppia lisää kanssamme. Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

Compass Group työnantajana huolehtii henkilökunnan hyvinvoinnista, jotta kaikki voivat olla arjen sankareita. Olemme arvolähtöinen organisaatio, jolle työntekijöillä on todella merkitystä. Työntekijämme tekevät meistä paitsi merkittävän työnantajan, myös upean mahdollisuuden ruokapalvelualalla uraa suunnitteleville. Meillä ihmiset ovat tärkeitä - niin asiakkaat kuin työntekijätkin.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Sinulla on ravitsemusalan koulutus. On tärkeää, että olet luotettava ja joustava tekemään työtehtäviä laidasta laitaan. Olet oman osaamisesi ammattilainen, joka haluaa myös oppia ja kehittyä lisää. Asiakkaat odottavat saavansa arkeensa ripauksen herkullisuutta ja hyvää palvelua ja sinä pääset toteuttamaan sen. Tehtävässä tarvitset suomenkielen osaamista ja palvelu englanti. Teetämme suppean turvallisuusselvityksen valitulle henkilölle.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä

Lähetä hakemuksesi  viimeistään  19.12.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa  Tuula Pakki  040 6371 013
Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13000 henkilöä 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Ruoka on intohimomme – se tuo meidät yhteen.

Ravintolatyöntekijä Kampin Huippuun

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus