Skip to main content

Ravintolatyöntekijä / Kassatarjoilija Boliden Harjavaltaan

Tarjoamme maailmanluokan palvelua asiakkaillemme.

Ravintolatyöntekijä / Kassatarjoilija Boliden ravintolaan

Luo työlläsi iloa jokaiseen päivään ja liity ammattilaistiimiimme suurteollisuuspuistoon Boliden Harjavaltaan. Haemme kokoaikaista ravintolatyöntekijää / kassatarjoilijaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuussa.

Tarjoamme asiakkaillemme lounasruokailu- ja kahvilatoiminnan lisäksi monipuoliset sekä näyttävät kokous- ja edustustarjoilut. Valmistamme asiakkaillemme myös houkuttelevia mukaan myynti tuotteita automaateista. Seuraat uusimpia trendejä ja löydät aina uusia keinoja ylittää asiakkaamme odotukset.

Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 5.45 – 18.30 ja lauantaisin klo 06.00 – 11.30 väliselle ajoille. Lauantai työpäivä on kiertävä työntekijöiden kesken.

Miksi Compassilaiseksi?

Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta.Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

Compass Group työnantajana huolehtii henkilökunnan hyvinvoinnista, jotta kaikki voivat olla arjen sankareita. Olemme arvolähtöinen organisaatio, jolle työntekijöillä on todella merkitystä. Työntekijämme tekevät meistä paitsi merkittävän työnantajan, myös upean mahdollisuuden ruokapalvelualalla uraa suunnitteleville. Meillä ihmiset ovat tärkeitä - niin asiakkaat kuin työntekijätkin.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Sinulla on alan koulutus ja jo jonkin verran työkokemusta vastaavanlaisesta työstä sekä näyttöä ammattitaidostasi. Sinulla on hyvä asenne itsenäiseen työn tekemiseen monipuolisesti ja reipas työote. Haluat tarjota asiakkaillemme makuelämyksiä ja olet joustava ja luotettava työkaveri tiimillesi. Innostut asiakaspalvelusta ja osaat käyttää myös kassaa. Työkuvaan kuuluu esimerkiksi kahvilatuotteiden ja lisäkesalaattivalikoiman valmistusta sekä avustavat keittiötyöt. Lisäksi työkuvaan kuuluu kassatyöskentelyä.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä

Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 03.10.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Taina Toiva , puh. 050 326 3154

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13000 henkilöä 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Ruoka on intohimomme – se tuo meidän yhteen.

Ravintolatyöntekijä / Kassatarjoilija Boliden Harjavaltaan

29200 Harjavalta
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus