Skip to main content

Ravintolatyöntekijä, Piitsi Pub, Sodankylä

Haemme Suomen pohjoisimman neljän tähden leirintäalueen suosittuun Piitsi Pubiin Sodankylään kesäksi ammattitaitoisia ravintolatyöntekijöitä.

Tsekkaa tämä!

Tösös!

Porukassamme on tilaa sosiaaliselle asiakaspalvelijalle, jolle alan työt ovat jo tuttuja, olut- ja drinkkiosaamista on hieman kertynyt ja kommunikointi myös englanniksi onnistuu. Hygieniapassi on tietysti välttämätön mutta senhän ammattilainen hoksaa jo ilman eri mainintaa. Kokki ei tarvitse olla, mutta rasvakeittimen käyttö tulee varmasti tutuksi.

Kesäsesonkiin on tarjolla kaksi paikkaa ja oikean henkilön löytyessä tarjoamme hymyssä suin asiallisen palkkauksen. Mukavat työkaverit ja kannustava työilmapiiri tulee kaupan päälle.

Mahdollisuus maksulliseen kimppakämppään!

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöitä yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa.

Vakuuta meille miksi juuri sinä olisit sopiva tähän työhön!

Sitten hakemaan!

• klikkaa oheista Hae työpaikkaa -linkkiä

• täytä yhteystietosi sekä työ- ja opiskeluhistoriasi sähköiseen hakemukseemme

• lisää työ- ja opiskelutodistukset hakemuksen liitteeksi

• ole valppaana ja seuraa sähköpostiasi, koska haastattelukutsut voivat saapua sähköpostitse!

Hae paikkaa viimeistään 10.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jenna.palojarvi@barona.fi, 0504474677

Nilimella Oy/ Camping Nilimella ja Piitsi Pubi

Piitsi Pub on vilkas, paikallisia sekä turisteja palveleva rantabaari upealla paikalla Sodankylän keskustassa. Se on siisti ja viihtyisä sporttipubi varustettuna suurille terassilla. Sieltä löytyy hyvät drinkit, erikoisoluet ja makiat evväät. Pubissa palvellaan laadukkaasti ja nuorekkaan innostuneella otteella sillä samat adjektiivit todella sopivat kuvaamaan paikan työilmapiiriä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Ravintolatyöntekijä, Piitsi Pub, Sodankylä

Nilimella Oy/ Camping Nilimella ja Piitsi Pubi
99600 Sodankylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja