Skip to main content

Ravintolatyöntekijä, Ravintolamaailma Rovaniemi

Rovaniemen Prisman yhteydessä sijaitseva Osuuskauppa Arinaan kuuluva ravintolamaailma houkuttelee viihtymään - samasta kokonaisuudesta löydät monipuoliset herkut nopeasti joko mukaan tai viihtyisissä tiloissa paikanpäällä nautittavaksi Pizza&Buffan kotiruokalounaan sekä herkulliset pizzat, Presson monipuolisen kahvivalikoiman suolaisine ja makeine herkkuineen sekä legendaarisen Hesburgerin pikaruokatuotteet - kera ystävällisen palvelun ja S-bonuksien, tottakai! Lue lisää: https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/rovaniemi/pizza-buffa-rovaniemi

Etsimme nyt osaksi ravintolamaailman letkeää työyhteisöä RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ syksyksi 2022!

Ravintolamaailmassa yksikään päivä ei taatusti ole samanlainen - sen takaa kolme ravintolaa, huiput ja huumorintajuiset työkaverit sekä parhaat asiakkaat, joita pääset työssäsi palvelemaan sekä keittiön että salin työtehtävissä kaikissa ravintoloissa.

Tässä ravintolamaailmassa sinut perehdytetään tehtäviisi kattavasti, ja sen jälkeen luvassa on monipuolisia työtehtäviä työtiimissä yhteen hiileen puhaltaen. Työtehtäviin kuuluu ruoan valmistus, keittiön ja salin siisteyden ylläpitäminen, kassatyö sekä muut tehtävät.

Työssä pärjäämisen edellytyksenä ovat hygieniapassi, suomen kielellä pärjääminen asiakaspalvelussa, aito halu uuden oppimiseen sekä erinomainen paineensietokyky kiireen keskellä. Aiempi kokemus ravintola-alalta on etusi. 

Oman käytettävyytesi mukaisesti työvuoroja on mahdollisuus tehdä keikkaluonteisesti ilta- ja viikonloppu painotteisesti tai kokoaikaisemmin. Työhön perehtyminen alkaa perehdytysvuoroissa heinäkuun aikana ja työvuorot elokuussa. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Go Onin työntekijänä käytössäsi on Go Onin henkilöstöedut sekä Go Onin toimiston tuki työsuhdeasioissa. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Hae tehtävää jättämällä hakemus Go Onin sivujen kautta osoitteessa www.go-on.fi työpaikkaan. Kerro hakemuksessasi nykytilanteestasi sekä millaista työkokemusta sinulta löytyy tai liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolatyöntekijä, Ravintolamaailma Rovaniemi

Rovaniemi
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 16.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti