Skip to main content

Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint Kerava

Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on pääroolissa jokaisessa burgerissa. Salaisia ainesosia tai reseptejä ei ole, erityisen meistä tekevät ihmisemme. Social Burgerjoint onkin enemmän yhteisö kuin ravintola.

”People first. Burger first.” on muistutus siitä, miksi me olemme olemassa. Joku voisi sanoa, että ykköspaikalla ei ole tilaa kuin yhdelle kerrallaan, mutta meille lausepari kiteyttää merkittävän asian: asiakkaat ja burgerit ovat tärkeimpiä. Näihin kahteen on panostettava yhtä paljon. Toisin sanoen meidän täytyy palvella asiakkaitamme yhtä tinkimättömän hyvin kuin valmistamme burgerimme, jos haluamme luoda kukoistavan Burgerhood-yhteisön.

Etsimme RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ Burgerhood-yhteisöön SOCIAL BURGERJOINT-ravintolaan Keravalle!

Koetko omaksesi sanat ILOINEN, AHKERA, TIIMIPELAAJA? Löytyykö sinulta rempseä asenne ja ilo palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella asenteella, hymyillen? Löytyykö sinulta jonkinverran kokemusta keittiötöistä tai ravintola-alalta? Haluatko olla mukana luomassa KUKOISTAVAA Burgerhood-yhteisöä yhdessä kivojen työkavereiden kanssa?

JOS VASTASIT KYLLÄ edes osaan yllä olevista kysymyksistä HAE MEILLE TÖIHIN!

Työt alkaa heti kun löytyy oikeat BURGERJOINT-tekijät!

Tunteja tarjolla 90h/3 viikko, lisänä kattavat henkilöstöedut! Työkielenä suomi ja englanti.

”People first. Burger first.”

Hae paikkaa viimeistään 10.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: riikka.heinonen@barona.fi, 04578815085

The Social Burger Joint Oy

Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on pääroolissa jokaisessa burgerissa. Salaisia ainesosia tai reseptejä ei ole, erityisen meistä tekevät ihmisemme. Social Burgerjoint onkin enemmän yhteisö kuin ravintola. Meillä voit sulkea hetkeksi pois sekavan maailman kohinan, kokea yhdessä kanssamme puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.

Me jauhamme itse pihvilihan, kahteen kertaan. Siitä muotoilemme varoen sopivan pullean pihvin, jonka laskemme puuhiiligrillin lämpöön liekkien ja savun hellittäväksi. Maun viimeistelemme vain ripauksella suolaa. Pihviä paistamme kunnes mehu virtaa kuumalla pinnalla ja liha on rakkaudella ruskistunut medium-rare. Juuri muuta ei tarvita, burgerin maku on valmiina. Taidolla valmistettu pihvi saa vielä ympärilleen vastapaistetun briossin ja harkitut lisukkeet: tujauksen majoneesia ja siivun juustoa. Ja siinä se on, aito burgeri.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint Kerava

Barona HoReCa
Kerava
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja