Skip to main content

Ravintolatyöntekijä Varuskuntaravintolaan!

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja mahdollisimman pitkälle itse tehtyä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta Haminaan Varuskuntaravintola Rokkaan!

Etsimme hyvällä asenteella työskenteleviä RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme keikkatyöhön reserviupseerikurssien ajaksi! Sinulla on mahdollisuus säännöllisten keikkavuorojen lisäksi tehdä vuoroja myös urpseerikurssien välisenä ajankohtana.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua salissa ja kassalla, astiahuoltoa ja satunnaisesti puhtaanapitotehtäviä.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät – tai kannonnokat – täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta elintarvike- ja/tai ravintola-alalla työskentelystä. Edellytämme työtehtävässä hygieniapassia! Olet innokas oppimaan uutta ja valmis työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä! Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 5:30-21:00 aikavälille.

Tehtävää täytettäessä varmistetaan hakijan sopivuus turvallisuusselvityksen avulla.

Hae paikkaa viimeistään 31.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: anne.kankaanpaa@barona.fi, 0504600043

Leijona Catering Oy

Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolatyöntekijä Varuskuntaravintolaan!

Leijona Catering Oy
Hamina
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Leijona Catering Oy / Varuskuntaravintola Tähti
Sodankylä
Leijona Catering Oy
Jyväskylä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti