Skip to main content

Ravintolatyöntekijä, Veljekset Keskinen Oy

Tartu tilaisuuteen ja vietä unohtumaton työkesä Suomen suurimmassa Kyläkaupassa Tuurissa! Tehdään tästä kesästä huikea!

Haemme juuri nyt PIKARUOKA- JA PIZZERIATYÖNTEKIJÖITÄ ilahduttamaan Tuurin Kyläkaupan ravintoloiden kävijöitä ikimuistoisilla pikaruokaelämyksillä. Etsimme työhön iloisen asiakaspalveluasenteen omaavia ahkeria kesätyöntekijöitä, jotka ovat varustettu sinnikkyydellä ja reippaalla työotteella. Tämä kesätyö on täynnä asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta sekä nopeatempoisia päiviä. Pääset osaksi asiantuntevaa työporukkaa ja mukaan Kyläkaupan kesän huikeaan sykkeeseen. Tässä kesätyössä tarvitset:

  • Positiivista työskentelyasennetta ja hyvää paineensietokykyä

  • Hygieniapassin ja salmonellatodistuksen

Tarjolla on eripituisia kesäpestejä kesä-elokuun väliselle ajalle. Tunteja on tarjolla käytettävyytesi mukaan ja vuorot sijoittuvat sekä arkeen että viikonloppuun. Kerrothan hakemuksessasi, millä aikavälillä olet valmis työskentelemään. Työllistyt Kyläkaupalle Baronan työntekijänä.

Ole nopea ja ota unohtumaton työkesä omaksesi hakemalla paikkaa pian!

Hae paikkaa viimeistään 17.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: seinajoki@barona.fi, 050 3962 812

Veljekset Keskinen Oy

Alavuden Tuurissa, viidensadan asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo. Pitkän historiansa aikana Kyläkauppa on kasvanut huimasti kooltaan, että valikoimaltaan. Kyläkauppaa ja sen ympärille kasvanutta lähes sadan yrityksen kauppakylää ja sen ainutlaatuista, välitöntä tunnelmaa on mahdoton kuvata sanoin. Suomen halvin hintataso, onnistunein valikoima ja ystävällisin palvelu takaavat asiakastyytyväisyyden.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Ravintolatyöntekijä, Veljekset Keskinen Oy

Barona HoReCa
63300 Alavus
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 12.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus