Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Ravintolatyöntekijöitä keikkailemaan Jyväskylään

Etsimme asiakkaillemme Jyväskylä alueen ravintoloihin energisiä, ahkeria ja näppäriä tekijöitä ravintoloiden monipuolisiin tehtäviin. Voit olla jo kokenut tarjoilija tai työuraasi aloittava tekijä!

Hakemamme henkilöt ovat reippaita ahertajia, joilta ei lopu puhti kiireisissäkään tilanteissa. Olet joustava, pääset töihin lyhyelläkin varoitusajalla ja nautit asiakaspalvelusta. Hymy tulee sinulta luonnostaan ja et pelkää sosiaalisia tilanteita. Työtä tehdään sekä arkisin että viikonloppuisin.

Aikaisempi työkokemus ja alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä on rautainen ja iloinen asenne työhön ja asiakaspalveluun. Työtä on tarjolla monipuolisesti sekä määräaikaiseen että myös keikkatyösuhteeseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuutta kerryttää työkokemusta ja kehittää osaamistasi.

Haluatko päästä sisään ravintola-alan sykkeeseen? HAE NYT!

Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi
  • Salmonellatodistus
  • Täysi-ikäisyys

Eduksi luettavat asiat:

  • Ravintola-alan koulutus
  • Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä

Hae paikkaa viimeistään 25.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: lauri.myllyoja@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Ravintolatyöntekijöitä keikkailemaan Jyväskylään

Jyväskylä
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus