Skip to main content

Ravintolatyöntekijöitä kesäksi

Haemme asiakkaallemme Lauhatuotanto Oy:lle kahta ravintolatyöntekijää Honkahoviin Honkajoelle sekä Lauhansarveen Isojoelle kesäksi.

Ravintolatyöntekijänä hoidat kassatarjoilijan tehtäviä, sekä valmistat maukasta lounasta. Taidat myös annos- ja grilliruokien valmistuksen. Honkahovissa on myös pieni hotelli ja sen, ravintolan sekä ruokatuotantotilojen puhtaanapito on oleellinen osa päivän toimintaa. Sinulla saattaa olla työvuoroja sekä Lauhansarvessa että Honkahovissa. 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä. Aiempi kokemus lounasruokalan työtehtävistä on eduksi, samoin veikkauskoneen käyttökokemus. Anniskelupassi on ehdoton edellytys.

Toivomme, että sinulla on mahdollisuus tehdä työvuoroja myös muissa toimipisteissämme ja pitopalvelupaikoissa tarvittaessa. 

Alan peruskoulutus katsotaan eduksi.

Työsuhteiden kesto kesä-elokuu, sopimuksen mukaan saatat aloitella työntekoa jo toukokuun puolella ja päättää syyskuussa.  Lisätietoja antaa Taija Roininen (ark. 8-16:00) puh. 044 704 9410 tai kankaanpaa.eezy@eezy.fi.

Ravintolatyöntekijöitä kesäksi

Eezy Oyj
39500 Ikaalinen
39820 Kihniö
39700 Parkano
38950 Honkajoki
Jämijärvi
Kankaanpää
39930 Karvia
38600 Lavia
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus