Skip to main content

Ravintolatyöntekijöitä, Prisma Kaleva

Prisma Kalevassa työskentelee yli 300 asiakaspalvelun ammattilaista. Ravintolamaailmastamme löytyvät Hesburger, kahvila Presso ja Pizza & Buffa. Hesburger on erityisen tunnettu hampurilaisistaan sekä majoneeseistaan ja kastikkeistaan. Hesburgerin ruoka tehdään puhtaista, tuoreista ja ensiluokkaisista raaka-aineista ja se on monipuolista ja maukasta. Pressosta saa maistuvia kahveja ja muita kahvilatuotteita. Pizza & Buffa tarjoaa muun muassa herkullisia pizzoja kauppareissun yhteydessä.

Haemme Prisma Kalevan ravintolamaailmaan

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ

Hesburgeriin vakituiseen (75 h / 3 vko) työsuhteeseen ja kahvilaan vakituiseen (75 h / 3 vko) työsuhteeseen.

Haluaisitko työkaveriksemme Prisma Kalevan ravintolamaailmaan? Hesburgerissa pääset työskentelemään Hesburgerin kassalla ja paistossa. Hesburger on auki kaikkina viikonpäivinä ja työvuoroja teemme sekä aamuisin että iltaisin, joten olisi hyvä, jos pystyisit työskentelemään myös arkisin aamuvuoroissa. Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta Hesburgerilta tai muusta pikaruokaravintolasta niin se olisi mahtavaa. Tärkeintä meille kuitenkin on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä ja mahdollisuus tehdä vuorotyötä. Kahvilassa työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi kahvilatuotteiden ylläpitoa ja kassatyöskentelyä.

Kuulostaako Sinulta? Tärkeintä meille on, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on kivaa. Työryhmämme tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä kohti vastuullisempia tehtäviä.

Tarjoamme sinulle:

  • yhteisöllisen työpaikan, jossa työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. Hyvinvoiva työntekijä on meille paras mahdollinen asiakaspalvelija.
  • innostavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan
  • paikan kehittyä ja vaikuttaa
  • muuttuvia työtilanteita, joissa kartutat arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi.

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka:

Lisätietoja tehtävistä antaa Tanja Lilja sähköpostitse tanja.lilja@sok.fi.

Aloitus tehtävissä on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan elokuun aikana.

Haethan tätä mahdollisuutta viimeistään torstaina 18.8.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse rekrytointiprosessin edetessä. Kutsumme soveltuvimmat hakijat haastatteluun. Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, kirjaathan tarkan työhistoriasi jo työhakemukseesi.

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä kumppanimmeEezynkanssa.www.eezy.fi 

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 210 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolatyöntekijöitä, Prisma Kaleva

Eezy Oyj
Pirkanmaa
Tampere
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti