Skip to main content

Ravintolatyöntekijöitä Rami Visulahteen

Ramin konditoria on perheyritys kolmannessa polvessa ja kuuluu Hyvä konditoria -ketjuun. Jokainen ketjun yrityksistä on alueensa johtava konditoria-alan yritys. Ramin Konditoria on perustettu vuonna 1997, mutta perheen leipomotarina alkaa jo pohjanmaalta 1950 perustetusta Liedeksen leipomosta. Ramin löydät Mikkelistä, Kouvolasta ja Kuopiosta. 

Ramin Konditoria on avannut Mikkelin Visulahteen 5-tien varrelle Suomen herkullisimman taukopaikan! Nyt kesätyöntekijöiden lähdettyä opiskelemaan Ramin Konditoria etsii tiimiinsä lisävahvistuksia.

Haemme Rami Visulahteen Ravintolatyöntekijöitä Mikkeliin

Tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu, noutopöydästä huolehtiminen, ruokien tarjoilu, astiahuolto, kassatyöskentely ja erikoiskahvien valmistus.

Hakijoilta edellytämme positiivista asennetta työntekoon, asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta työotetta ja yhteistyöhenkeä. Eduksi katsotaan alan koulutus tai aikaisempi kokemus kahvilassa/ravintolassa/liikenneasemalla työskentelystä. Hakijoilla tulee olla hygieniapassi ja anniskelupassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kivan työn uudessa taukopaikassa sekä pääsyn osaksi aktiivista ja huippua työporukkaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä 2022. Töitä on tarjolla noin 60-112,5h/3 vkoa.

Lisätietoa tehtävistä antaa Go On Mikkelin yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai HR-assistentti Tanja Liimatainen puh. 040 125 2556.

Jos koet olevasi etsimämme hymyileväinen ja aurinkoinen tekijä, niin jätäthän hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolatyöntekijöitä Rami Visulahteen

Mikkeli
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti