Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Ravitsemistyöntekijä HUS Asvia

Kiinnostaisiko sinua työ tilaustarjoilujen parissa? Vaihtelevasti valmistusta, asiakaspalvelua, tarjoilua sekä muuta keittiötyötä. Olisit osa kehittyvää monipalveluorganisaatiotamme.

Haemme ammattitaitoista, reipasta ja oma-aloitteista ravitsemistyöntekijää tilaustarjoilukokin työpariksi monipuolisiin tehtäviin HUS Asvian, Jorvin sairaalan ammattikeittiöön.

HUS Asvian Potilas- ja henkilöstöruokapalvelut tuottaa HUSin potilaiden ja henkilökunnan ateriapalvelut sekä myy palvelujaan jäsenkunnille, näiden henkilökunnalle sekä vierailijoille. Henkilöstöömme kuuluu 325 ammattilaista, jotka työskentelevät 15 toimipisteessä Uudellamaalla.

Oletko energinen, työstäsi innostunut, oma-aloitteinen, luova, motivoitunut ravitsemisalan moniosaajaa?

Työtehtäväsi on osallistua tilaustarjoilutuotteiden valmistamiseen kokin apuna; kuten lounastarjoilut, erilaiset täyte- ja voileipäkakut, makeat leivonnaiset sekä tarjoilujen toimittaminen sairaalan alueella. Työaika ajoittuu pääsääntöisesti klo 7.00 - 17.00 välille. Työ saattaa sisältää myös viikonloppu- ja pyhätyötä. Tarvittaessa osallistut myös muihin keittiön monipuolisiin työtehtäviin.

Työssä menestyminen edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi ripeyttä, reippautta, yhteistyökykyä, positiivista asennetta ja hyvää fyysistä työkykyä. Odotamme sinulta myös tarkkuutta, luovuutta, ystävällistä asiakaspalvelua ja vankkaa työskentely otetta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, hyviä tiimityötaitoja ja positiivista asennetta työhön.

Jos sinulla on lisäksi leipuri- ja kondiittorikoulutus tai kokemusta, niin voit olla juuri oikea henkilö joukkoomme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä kehittyvällä alalla sekä ison työnantajan tuen. Työssä menestymistä tukevat ammattitaitoiset työkaverit, kattava perehdytys sekä ajantasaiset työvälineet ja ison talon edut.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa hygieniapassia, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.  

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 20.8.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa ravitsemispäällikkö Hilkka Torvi, p. 050 428 4325 iltapäivisin (ma-pe) klo 13 - 14

Ravitsemistyöntekijä HUS Asvia

HUS
Espoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 05.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus