Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Ravitsemusterapeutti Sisätaudit ja kuntoutus

Vakituinen työpaikka osaavalle ja innokkaalle ravitsemusterapeutille HUS Sisätaudit ja kuntoutuksen kliinisen ravitsemusterapian yksikössä. Toivomme, että voit aloittaa työt 4.10. tai sopimuksen mukaan.

Kliinisen ravitsemusterapian yksikössä työskentelee johtavan ravitsemusterapeutin lisäksi noin 30 ravitsemusterapeuttia kymmenessä eri sairaalassa ja toimipisteessä HYKS-alueella.

Ravitsemusterapeutti työskentelee Uudessa lastensairaalassa, pääasiallisina vastuualueinaan lasten syöpätaudit ja kantasolusiirrot, lastenpsykiatria, lasten gastroenterologia ja yleispediatria.

Tehtävän hoitaminen edellyttää perehtyneisyyttä lasten ravitsemusterapiaan erikoissairaanhoidossa, joustavaa asennetta sekä erinomaista suomen ja vähintään hyvää ruotsin kielen taitoa. Eduksi katsotaan kyky hoitaa potilaita ruotsin kielellä.

Työ vaatii pitkäjänteisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja sekä motivoivaa otetta, sillä suuri osa potilaista on pitkäaikaissairaita.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä ison yksikön tuen.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun 17.8. mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu ravitsemusterapeutti.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot:

Kysy rohkeasti lisätietoja: vt. johtava ravitsemusterapeutti Jetta Tuokkola puh. 040 610 1979 tai johtava ylihoitaja Eija Rissanen puh. 050 427 2652

Ravitsemusterapeutti Sisätaudit ja kuntoutus

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus