Skip to main content

R&D Technical Manager

Etsimme R&D Technical Manageria osaksi Catalyst and Refining -tiimiämme Porvoon Teknologiakeskukseen.

Nesteen Tutkimus & Kehitys -yksikössä tehdään Nesteen tulevaisuutta ja tämän sujuvan onnistumisen varmistaminen turvallisesti on arvokasta työtä. Teemme tiivistä kehitysyhteistyötä eri osastojen välillä Porvoon Teknologiakeskuksessa ja monipuolinen koetoiminta kattaa laajasti esikäsittely-, prosessi- ja tuotetestausta ja kehitystä. T&K -panostus Nesteellä on vahvassa kasvussa - haluatko sinä olla mukana kehittämässä Nesteen tulevaisuutta?

Sinun osasi Nesteen matkassa 

Haemme T&K:een kemikaalien käytönvalvojaa, joka ottaa haltuun koetoiminnan käytönvalvojuuden kokonaisuutena eri osastoilla, haluaa kehittää ja yhtenäistää T&K:n koetoiminnan ja tutkimuksen investointien turvallisuuteen vaikuttavia käytäntöjä ja osaamista T&K:ssa. Onko sinulla käytönvalvojuus-, muutoksenhallinta- ja turvallisuusosaamista? Nyt on hyvä aika tulla T&K:een töihin.

Tehtävässä työskentelet yhteistyössä Core R&D Catalysts & Refining, Feedstock & Pretreatment sekä Products & Applications -osastojen kanssa, sekä muiden Innovaatio-organisaation tiimien ja konsernin HSEn kanssa. Tehtävässä kehitetään turvallisuuteen liittyviä käytäntöjä, varmistetaan käytäntöjen toimivuus, ja tuetaan T&K:ta projekteissa turvallisen koetoiminnan saavuttamiseksi.

Keskeiset tehtäväsi roolissa

 • Kemikaalien käytönvalvojuus T&K koetoiminnassa eri osastoilla
 • Kehittää T&K turvallisuuteen liittyviä käytäntöjä
 • Osallistua T&K muutoksenhallintaan ja kehittää käytäntöjä tässä
 • Osallistua T&K investointihallinnan kehittämiseen ja investointien turvallisuuden arviointiin
 • Koordinoida ja pitää turvallisuusaiheisia koulutuksia T&K:ssa
 • Tutkia, raportoida turvallisuuspoikkeamia ja kehittää tapahtumien käsittelyä
 • T&K yhteyshenkilö konsernin HSE-asiantuntijoiden suuntaan

Menestyksen avaimet tehtävään 

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä

 • Diplomi-insinöörin koulutus (tai vastaava relevantti tutkinto)
 • 3 vuoden kokemus HSE- tai käytönvalvojuusroolissa kemianteollisuudessa tai tutkimustoiminnassa
 • Rakentavat yhteistyö- ja kommunkointitaidot  
 • Hyvä organisointikyky, tehokas ajankäyttö ja oma-aloitteisuus
 • Hyvä ymmärrys HSEQ -prosesseista
 • Kokemusta johtaa poikkeamien tutkintoja sekä investointien riskien arvioinneista
 • Kokemusta muutoksenhallinnasta
 • Hyvä suomen ja englannin kielen taito

Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Heitä motivoi tahto luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme, mikä tekee Nesteestä ainutlaatuisen yrityksen. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” ohjaavat työtämme. Toimimme aina turvallisuus ja vastuullisuus edellä.

Jos jaat nämä ajatukset, odotamme innolla hakemustasi.

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme. 

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Head of R&D, Catalysts and Refining, Joni Kunnas, puh. 050 458 0626, torstaina 3.6. klo 12-14, keskiviikkona 9.6. klo 8-9 tai 15-16, tai torstaina 10.6. klo 8-9 tai 15-16.

Hakuaika päättyy 13.6.2021.  Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja, että soveltuvuusarvioinnin.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla. 

Katso lisää sivuiltamme neste.com. 

R&D Technical Manager

Porvoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus